2009-12-02

Tiddelido!

Jodå jag finns här fortfarande men har varken orden eller orken att just nu göra inlägg varje dag. Just nu är det mycket kring mig som gör att jag inte har ork. Jobbar sent in på kvällarna och när man kommer hem så är det en massa fix som ska göras. Men lite uppdatering vad som händer runt mig ska jag försöka få ner nu.

Först och främst så tar det nya jobbet oerhörd kraft från mig. Mycket att göra, massor av uppgifter som ligger flera månader tillbaka som måste ordnas upp. Sedan är det månadsbokslut som ska klaras av i början av varje månad. Ikväll var jag hemma vid 21-tiden pga att vi måste avvakta uppgifter från andra länder som har lite mer släpphänt attityd. Kraven i Latinamerika och Mellanöstern är inte lika höga som här i Sverige.

På toppen över detta springer jag på en massa lägenhetsvisningar eftersom jag än så länge inte har hittat något nytt bo. Den lägenhet jag skrev om tidigare hade ett horribelt utgångspris vilket gjorde att jag var tvungen att backa. Sedan ringer de i förrgår och undrar om jag fortfarande är intresserad. De ville ha ett bud som jag nu i efterkrankens klokhet inser att det är för högt. Jag kommer inte att tjäna speciellt mycket per månad och mitt mål är ju att få ner månadskostnaden rejält. Suck, lägenheten är verkligen superb men månadskostnaden och lånekostnaden på den gör att månadskostnaden sjunker endast med 700:- per månad. Jag hade nog tänkt mig en betydligt högre förtjänst varje månad, eller vad man nu säger.

Utöver detta har vi ju som sagt besök av Indier som kräver rätt mycket kraft från en. Inte bara att de är oerhört kompakta och gillar att nästan sitta i knät på en utan även att man ska tala engelska hela dagarna. Så hjärnan är lite av en härdsmälta när man kommer hem.

Början på denna vecka har varit extra tuff eftersom jag tog svininfluensa vaccinet som sänkte kroppen nästan omgående. Tog vaccinet i måndags och redan när sprutan stacks in i armen kände jag att tjoho vad ont detta kommer att göra. Jag säger det då att läkare ska inte ge sprutor. Fy satan vad ont det gjorde pga att läkaren lyckades träffa en nerv i armen. Vilket i sin tur ledde till bortdomnad arm, svullnad och en värk utan dess like. Sedan under natten var det svårt att sova eftersom man hela tiden lyckades lägga sig på den lilla värkande armen. Mitt i natten började jag frysa och få rejäl frossa. En feberattack med runt 39 grader visade det sig vara. Dock vaknade jag feberfri men otroligt trött och med värk i kroppen. Släpade mig iväg till jobbet. Under gårdagen så steg febern igen när man satt mitt i bokslutet och visade en topp på 39 när jag kom hem. Just nu har jag bara en influensavärk i kroppen men ingen feber tack och lov.

Jag och sonen springer också runt och tittar på olika alternativa gymnasium som han är intresserad av. Så jobbar man inte över så springer man på lägenhetsvisningar alternativt gymnasiumbesök.

Så det mina vänner är vad som suger kraften ur mig just nu. Dock läser jag alla era kommentarer men har inte orken att svara tillbaka. Så jag vill bara säga här och nu:

Tack för ni finns här och fortsätter ger era käcka goa och underbara kommentarer. De gör livet lite ljusare faktiskt!

Massor av kärlek och kramar från mig till er!

10 kommentarer:

  1. Men lilla gumman, det är inte konstigt att du blir matt med allt vad du har omkring dig! Ta det lugnt och glöm inte bort dig själv mitt i allt!
    Släpp det där med bloggandet. Vi kommer alla i perioder då vi måste prioritera och där är du nu. Du och er tillvaro hemma är viktigast. Sköt om det. Vi sköter oss själva...;) Och fortsätter titta till dig. =) Så lätt blir du inte av med mig i alla fall! =)
    Hoppas att julen bjuder på lite avkoppling och ledighet så att du får en chans att sätta ner foten i den karusell som snurrar.
    Ta hand om dig vännen! Styrkekramar till dig!

    SvaraRadera
  2. Glöm inte att andas lite...
    Skickar varma kramar!

    SvaraRadera
  3. Uj säger jag vilket schema, hoppas att du tar dig en liten stund att andas och kanske kryper ner i ett varmt skönt bad för att återfå lite krafter igen..
    Ja visst är det skönt att få ner sina utgifter så man kan få lite mer över varje månad..känns lite roligare att arbeta då.

    Håller tummar och tår för er att ni ska hitta en bra lägenhet och ett bra gymnasium till sonen.

    Skynda Långsamt...Kram

    SvaraRadera
  4. Oj, oj, nog förstår jag att du inte har tid till bloggen. Men du, det är ju ok. Du måste ju ta hand om dig själv i första hand. Vi finns kvar, så när du har tid igen så är du efterlängtad. ;) Håller tummarna för att ni ska hitta nåt bra boende. Skickar en Stor StyrkeKram!!!
    Kramen, Maria

    SvaraRadera
  5. Jag tänker då INTE ge dej nåra styrkekramar utan en stor fet spark i arslet! Stora pekfingret pekar på dej - Faan va du håller på - tänker du ta livet av dej va?! Att du inte bloggar varje dag e helt okej - men att du jobbar livet ur dej e INTE okej!! Du lever bara en gång å DU ska va rädd om DEJ - För de e de ingen annan som verkar va!

    ´kej ´rå - du får väl en puss på pannan även om jag e arg på´rej!

    Största systern du har - som vill ha den minsta systern hon har kvar!

    SvaraRadera
  6. Förstår dig helt och hållet,det verkar va mycket nu så bloggen ska du inte tänka på men va rädd om dig och du vet att jag inte glömmer bort dig,kikar in ibland och ser hur ni har det,kram.

    SvaraRadera
  7. Måste ha varit en "klåpare" till läkare som lyckades träffa en nerv i armen när du fick vaccinet mot Svininfluensan.
    Kan tänka mig att du fick ont...
    Som jag hört ska vaccinet ges direkt i en muskel.
    Och att du sedan fick feber och värk i kroppen...vilken otur.
    Jag fick min spruta för ca. 3 timmar sedan och känner ännu ingenting och hoppas att slippa biverkningar.
    Och sköterskan som gav sprutan gjorde det bra för det kändes knappt.
    Hoppas du mår bättre snart
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hej. Första gången jag besöker din blogg, men absolut inte den sista! Vilket härligt flyt du har i det du skriver och en härlig självdistans! Me like! Jag kommer igen...

    SvaraRadera
  9. Hej tjejen! Förstår att du är däckad, jag o sonen tog sprutan för 1,5 vecka sedan och mådde pyton ungefär en vecka efter det. Nu börjar det bli bättre. Hoppas det ger sig snart för dig. Vi fick sprutorna på Luna Vårdcentral - det kändes knappt alls, DET var jag nöjd med. Men efteråt - herrejlar vad ONT jag fick i armen. Kram på dig - hoppas du får vila ut i helgen.

    SvaraRadera
  10. Jag vill också ha nytt och billigare boende. Dessvärre så finns det inte så gott om dom och jag vill helst ha hyresrätt. Har bara sökt på nätet än. Får väl ta tag i det på riktigt snarrt :)
    Har massa nyårslöften nu, och kommer säker bryta dom allihop inom loppet av en vecka haha.
    Kram

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis