2011-06-25

Midsommardag och här .....

.... sliter vi med packningen. Men snart är det packat och klart och då väntar en liten middag och kanske ett glas vin. Förkylningen har inte gett med sig så jag är lite orolig inför morgondagens flygning. Fast ännu mer orolig är jag för att vi ska komma upp inatt. Kl 3 ringer väckarklockan och kl 4 startar bilen. Hujeda mig, hur ska det gå? Sonen har bestämt sig för att han ska minsann inte sova utan han ska vara vaken. Vi får väl se hur det går.

Midsommaraftonen var lugn och torr. Eftersom jag inte mår så bra lät jag bli att bli våt på insidan. Dock kom det liten skvätt från ovan och blötte ner mig på utsidan. Men det tillhör ju midsommar. Imorse var jag glad för att jag inte tog något igår. För jag behövde verkligen ha huvudet med mig när jag skulle packa. Men som alltid kommer den stora våndan. Vad ska packas och vad kan jag lämna hemma? Hur mycket ska jag ta med men framförallt, hur många skor får jag plats med i väskan. Hemma är det ju så lätt, skorna står på rad och väntar. Så det är bara att välja och vraka. Nu måste jag sortera ut, tänk om jag väljer fel skor. NÄ jag bara skojade. Visst har jag lite ångest att välja skor men inte är det något stort problem. :)

Nu får ni har det så bra medans jag gör Teneriffa glad!

Må gott allihopa!

2011-06-24

Midsommarafton och nästan sol ute....

... men inte så mycket sol inne. Sitter här med en sjudundrandes förkylning som inte ger med sig. Har hållit mig inne i över en vecka men inte har förkylning gett med sig. Får väl ta en snaps eller två idag för att lindra. :)

Midsommar ska firas tillsammans med goa vänner och deras ungdomar. Blir en lugn afton eftersom imorgon måste man packa för på söndag bär det iväg till Teneriffa. Där ska vi vara i två hela veckor och någon gång under dessa veckor borde jag väl ändå bli frisk eller hur.

Bävar lite för att flyga eftersom jag är så förkyld men men det får jag ta på flyget. Sedan hoppas jag på riktigt lata dagar med sol och värme och bad. Goda middagar och ljumma nätter. Ser riktigt fram emot dessa veckor. Bara tanken gör mig varm och glad.

Nej nu måste jag sluta för det är mycket som ska förberedes innan kl 14:30. Puh endast 30 min kvar....

Hoppas att ni alla har en underbar midsommar!