2009-04-24

Allo Allo emliga välden!

Nu börjar flunsen verkligen flyga sin kos. Idag vaknade jag feberfri för första gången på över en vecka. Jabadabado.....

Nu ska det njutas på baksidan med sol och bok för att fixa till flunsableknaden.

Ha en underbar dag!

Kommer inte till ro denna natt!

Mina tankar vandrar till vår krigarprinsessa Sabines anhöriga och vänner. Idag är kommer bli en tung dag, för idag tar de farväl återigen till sin krigarprinsessa. Idag klockan 10 är begravningen! Idag kanske allt trillar ner och verkligheten kommer ifatt en del av dem. Sabine finns verkligen inte längre här hos oss på jorden men hon finns ändå, precis som alla de andra änglarna. Jag önskar dem all styrka inför dagens umbärande och hoppas att trots allt att ljuset från Sabine kan lysa ner till dem.

Mina tankar går vidare på irrfärd och ramlar ner hos Sabines dossyster Ulricas box of chocolate. Hon som fortfarande kämpar mot otinget och som nu fejsar att de två inte längre kommer att fnittra, umgås och prata oting. Hon är nu själv av de tre som kämpade tillsammans. Hon får nu föra kampen vidare utan sin dossyster. Även henne önskar jag all kraft så att hon orkar sig igenom dagen trots den smärta hon bär på. Jag ber att hon ska få fortsätta sin färd hos oss.Mina tanker flyger över till värmland. Till den evigt glimrande tindrande Tindra. Hon som har fått beskedet att även hon har fått besök av otinget. Nu börjar hennes kamp och som den fighter hon är, kommer hon vinna slaget. Det är vad jag tror och vad jag ser. Det finns ingen annan väg. Tindra du vinner slaget om än att otinget behandlar dig hårt på vägen.

Därefter flyger mina tankar vidare till L - Ett djupt sår. Som kämpar för att komma över ett odjurs vilda fart över hennes dotter. Snart kommer hon behöva kraft för rättegången börjar inom kort. De har haft en tuff tid och kommer att ha en tuff tid framför sig. Även där skickar jag styrketankar för att stärka dem på vägen.

Sedan smyger sig ett leende fram och tanken hastar vidare till MammaMelissa för idag ska de på ultraljudskontroll av den som huserar i Hotell Magen. Idag ska de få veta om det är en pojk eller flicka som växer i Hotell Magen. Jag tror att det är en liten prinsessa som bara ligger och väntar på att få komma ut till familjen. Imorgon kommer hela familjen att le, Melissa, maken, Gabrielle, Antonia, mormor, morfar ja alla runt Melissa. för imorgon vet de vem som huserar!

Sedan far jag vidare på min färd och landar hos MizzMia som igår (23/4) hade en extra tung dag. Det var hennes fars födelsedag och fick henne att återigen uppleva hur hon hittade honom död. Har svårt att föreställa mig hur det känns att komma hem till sin far och hitta honom död. Död sedan ett par dagar tillbaka. Hua, därför skickar jag även där en styrketanke för att hon ska må bättre.

Som sagt inatt har jag svårt att komma till ro för mina tankar flyger genom Sverige och landar lite här och lite där. Hos mina nyfunna vänner på bloggen, på mina vänner framför skärmen och inte bara de bakom den, mina nära och kära. Ja nu har bomullen verkligen släppt sitt grepp och tankarna flyger och far. De har svårt att stilla sig och sicksackar sig genom Sveriges avlånga land och även för den delen utanför Sverige. Ena stunden är jag nere i Skåneland, nästa sekund i Värmland, tredje sekunden i Sollentuna, fjärde sekunden på Åland. Ja så har det hållit på ett tag nu på nattkröken.

Men nu måste jag försöka stänga av tankarna så att kroppen kan få komma till ro en stund inatt. Idag är en ny dag som ska mötas och helst vill jag möte den före kl 12.

Till er alla därute som vaknar till en ny dag vill jag bara säga:


Ibland kan livet vara svårt att förstå, alla har rätt att tänka så. Men jag hoppas du känner att jag på dig tänker, kanske lite värme min tanke dig skänker

2009-04-23

Hej hopp!

Är tillbaka från en liten svacka. Men börjar klättra uppåt igen. Har i stort sett bara legat i soffan framför tv:n och tyckt synd om mig själv. Inte orkat något alls, inte ens varit ute på bloggrunda. Då är katastrof kan man säga. Men jag har läst era goa kommentarer och gottat mig i dem. Speciellt tack till min underbara Storasyster som har varit inne lite då och då och talat om för lillasyster hur man ska göra. Puss på dig!

Har idag varit ute för att försöka läsa igen den tid som jag har loosat genom att tycka synd om mig själv och det är inte lätt. Har ju knappt hunnit hälften än så har jag inte varit inne och kommenterat beror det på att jag håller på att uppdatera mig i vad som har skett hos er! Mycket händer det, både bra och tråkiga saker men mina tankar är hos er alla. Ja så gott det går i denna lite smått förvirrade hjärna. Bomullen har nu övergett sin plats och då sätter genast tankarna igång och far omkring. Och det är inte speciellt strukturerat kan man säga utan de hoppar lite hej vilt just nu.

Just nu längtar jag ut, ut från denna sjukstuga. Få lufta mina stackars lungor, lufta bort all vitlöksdoft och allt annat man har smackat i sig för att bli frisk. Doften eller snarare lukten är inte så go just nu trots daglig tvagning med rotborste. Fönstrena har stått vidöppna idag för att vädra ut allt. Så nu sitter jag och fryser istället. hehe

Ska nu ut med Caesar en sista sväng, sedan blir det dagliga tvagen.

Men innan dess ska jag naturligtvis tacka min blogg La Familia för de fina awarden jag har fått.


Från den underbart goa superduper kunskapens musa (just nu snörvlande och pluggande) Afrodite har jag fått en award med motiveringen:

- för att hon är go-tjejen á la gotjej, som busar till det på såväl bussar som tåg. Hmm jo har ju liksom den läggningen att busa.. hehe Men bugar inför kunskapens musa som skänker mig denna. Men du får gärna skicka över lite IQ också. Den har liksom flugit sin kos, vet inte om det beror på all vitlök..hehehe


Från den undersköna och underfundiga skogshuggande Arom har jag fått likadan award med motiveringen:

- för att hon verkligen är en kämpe och vet vad livet innebär på gott & ont. Och ger mig såååå mycket varje dag, bara genom att läsa hennes blogg. En förebild för många skulle hon kunna var! Hmpf nu stiger rodnaden och jag flackar lite lätt med blicken. Ähum vad svarar man på en sådan utmärkelse från skogens drottning? Förebild jo tjena, då skulle du se mig idag Arom. Här är man ingen förebild utan en vitlöksluktande tossa med hår som dryper av smör, snabbt hopknycklad till en knut. Men det är bra att kan få ut något trots det virrvarr som förekommer här inne på denna blogg. hehe


Nu vill jag då skicka dessa awards vidare till följande personer:

Daniel - En lika tokig tossa som jag och som är så gooooo!

Miranna - den sprundlande som tipsar om både det ena och andra som skänker min själ ro!

Artista - en konstnärinna som kämpar tappert med att få tillbaka formen, go girl go!

Tesstamente (and Irish of course) - för att hon och Irish ger mig min dagliga maggymnastik med deras tokerier de glatt delar med sig av.

Skulle kunna som vanligt räkna upp hur många som helst som är värda alla awards i världen. Men orkar inte och ni kommer inte att orka läsa om det heller.

Nu ska jag verkligen iväg ut med Caesar och sedan företa mig den dagliga tvagen.

2009-04-20

Kravlar mig till dator så här på sena timmen...

...kroppen har sagt upp sig och jag känner mig allmänt helt borta. Orkar ingenting, knappt ta mig ur sängen. Men var tvungen innan natta tassa in och säga tack till alla goa kommentarer. Kommer att ha mycket att göra när jag orkar. Får nog sjukskriva mig hela veckan för att hinna läsa igen mig.

En influensa är ingen lek. Känns som kroppen ska brytas i flera tusen bitar. Lungarna har sagt upp sig och hjärnan ligger i bomull. Men jag kommer snart igen oc då ska ni få så många kommentarer så ni inte orkar läsa dem..hehe...

Snörvel, God natt!

2009-04-19

God natt alla vänner och bekanta!

Har läst alla goa kommentarer men orkar inte svara er. Har inte missat vad jag fått från superduper goa Afrodite och underbara härliga Annette, La Familia. Puss och kram på er godingar.

Sitter med feber och ont i lungorna. Får se hur det blir imorgon. Kanske en sväng till doktorn. När det börjar göra ont när man andas ska man kanske uppsöka doktorn.

Förkylningens elände...

Jag har alltid stoltserat med att en förkylning klarar en kvinna bättre än en man. Men ikväll undrar jag verkligen. Känner att kroppen krackelerar mer och mer och att jag kan inte längre skoja om männens otillräcklighet när det kommer till en förkylning. Sitter här och ynkar mig själv trots alla goa program jag sett och en flaska rött. Ja en jätte stor. Räckte till ett helt glas.... Febern härjar i min kropp och svetten sipprar långsamt igenom den. Jag orkar inte ens kommentera på era inlägg och det är katastrof. Ledsen vänner men febern har intagit min kropp och det är inte den febern som Elvis sjunger om. Men nu ska jag proppa i mig febernedsättande och vakna imorgon pigg och kry för att fira min dotter som fyllt hela 19 år.

Återigen, Ledsen vänner bakom skärmen men jag orkar inte kommentera era inlägg även om jag har läst dem. Love You!