2009-02-14

Tävlingsdags igen!

Har hittat ännu en tävling att delta ta i, hemma hos Sparvboet. Tävla ni också och vem vet ni kanske är den lycklige vinnare av detta fina halsband.

Klicka på bilden så kommer ni till Sparvboets tävling.


När ensamheten slår en som hårdast!


Idag har inte varit en så bra dag. Självömkan har slagit rot och bankat ner en i skorna. Men så efter ett tag dyker det upp små glädjekorn här och där. En kommentar i bloggen, ett telefonsamtal som plockar upp en.

Tack till er alla som har tassat in och gett mig små glädjekorn och fått att mig att le genom tårarna. Tack till er som har ringt och bara tjötat.

Vill med det här ge er min tacksamhet för att ni finns därute och pockar och lockar till skratt.

Med all min kärlek till er goaste av goast!Alla Hjärtans Dag!

Sitter nu här i min ensamhet utan min allra käraste. Känner en rysning gå över ryggen. Kanske är det han som visar att han tänker på mig eller så är det draget från fönstret. Tittar ut genom fönstret och solen lyser. Det är egentligen en riktigt underbar dag. Men inte känns det riktigt så.

Sonen har dragit ut och dottern bor inte hemma längre. Så jag sätter mig som vanligt framför denna dator och går ut och kollar bloggar. Ett sätt att häva ensamheten som faller över en. Egentligen borde jag le och vara tacksam över det jag har och det är jag faktiskt oftast. För imorgon har jag ingen aning om vad som händer utan jag försöker njuta av IDAG. Men ibland så trillar dystra tankar över en och man försöker le men kan inte riktigt. Det stramar så förbenat i ansiktet och hjärtat strävar emot.

Om allt vore som vanligt skulle jag och maken tjafsa om vem som ska laga frukost, bädda, städa osv. Vi skulle sedan sätta oss vid köksbordet och sörpla kaffe och titta på varandra och brista ut i skratt. Varför tjafsa om småsaker när de är så lätta att fixa? Men nu är det inte som vanligt och jag tar min kaffe och sörplar den. Skrattet och minnena kommer medans tårar trillar på min kind. Allt detta trillar över mig så här på Alla Hjärtans Dag då man förväntas att man ska vara glad och go och dela med sig av sin kärlek. En väldigt bra föresats men förstå mig rätt, just nu skiter jag i denna föresats. För jag måste läka mitt hjärta och försöka finna livsglädjen igen. Den som fanns men som inte riktigt finns längre.

Till er alla därute som har sin hjärtans kär hos sig eller på distans. NJUT och återigen NJUT för i morgonsdagens sköte vet man inte vad som finns. Glöm inte att säga de tre små orden "JAG ÄLSKAR DIG". Säg de inte bara idag utan säg dem varje dag.

Till er alla därute som inte har någon hjärtans kär. Det finns kanske en vän därute som är er kär. Ring då denne/denna och säg också de tre små orden. För även en väns kärlek är guld värd.

Till er alla andra som inte har någon så har ni något i alla fall. Ni har minnena och ni har det förgångnas skratt dolda i en hemlig kammare. En sådan här dag lås upp denna hemliga kammare och låt det sippra ut. Gråt, skratta och minns. Alla har vi någon liten strimma av glädje och den ska plockas fram i ljuset och synas.

Låt er älskas och älska tillbaka!

Il divo - Hoy que ya no estás aquí2009-02-13

Äntligen fredag!Så är det helg igen och rösten är tillbaka med full styrka. Mina underbara kollegor har sprungit omkring med hörselkåpor hela dagen. Undras varför? En har rymt till Örebro och håller sig så långt borta som möjligt. Är det då så konstigt att man känner sig lite påpassad?

Men jag har i alla fall gett min uppskattning till mina kära arbetskamrater och talat vitt och brett. hehe

Vissa krockar, vissa hostar, vissa smiter till Örebro men vad sjutton de är ändå mina kära kollegor. Imorgon är det Alla hjärtans dag och jag vill ge er alla därute ett stort hjärta!


Ta nu hand om varandra oavsett om ni är älskande eller inte. Ibland behövs det bara en vän att hålla ens hand!


Avslutar med Björn Skifs och Håll mitt hjärta!
2009-02-12

Idag är snart en annan dag!


Jisses vad tiden flyger iväg när man ska uppdatera sig på alla sina favvisars blogg. På den första bloggen som jag tassade in på, mötes jag av en struts. =) Med dessutom en passande text. Snacka om att bli påkommen. Fy på sig Afrodite. hehe...

Snabbt vidare till nästa och till nästa och till nästa i en oändlig tid. Så sitter man här sent på kvällen och ska försöka få hjärncellerna att fungera, få orden att komma fram och ramla ner på tangetbordet. Försöka komma med något klokt och innehållsrikt. Men si det sk...r sig ikväll. Just nu har hjärnan gått i strejk och fingrarna stelnat och tangetbordets tangenter har bytt plats. Med andra ord ingen ordning alls.


Därför låter jag Nalle Puh avsluta kvällens inlägg.

Hur underbart det skulle vara att ha en Riktig Hjärna, som kunde tala om saker och ting för en.

2009-02-11

Hej och hå onsdag idag!


Idag har nog varit den tystaste dagen på år! Vaknade imorse och hade ingen röst. Försökte pipa fram något men näpp intet ljud kom fram. Enligt läkaren som behandlade min allergichock kunde detta hända eftersom hela halsen blev irriterad och röd. Drack ungerskt halste för att kunna pallra mig iväg till jobbet och åtminstone pipa fram något. Ännu en morgon som jag var tvungen att kontakta chefen för att säga att jag blir sen. Messade henne att jag kom när rösten börjar komma tillbaka.Mina kära arbetskamrater har nog aldrig upplevt mig som tyst men idag fick man lite pikar. - Aha lyssna! - Vad då jag hör inget? - Nä just det! hehe Idag har Lena vettet att hålla käften! hehe
Men jag tror nog mina kära arbetskamrater saknade mitt skratt, tjafs och flams, så det så!!!! De kände sig nog så här!
Ikväll var jag helt ensam hemma och kunde därmed spara rösten också. Har nu endast lite sveda kvar i halsen. Sonen var iväg hos kompisar och kom hem vid 21-tiden. Caesar är hos Mor och Far. Så jag har suttit och druckit helande te och varit ute på bloggkoll. Försökt hitta nya sätt att fräscha upp lay outen med men inte hittat något enkelt sätt. Men jag hittade hem till Maries blogg där man kan tävla om söta ljuslyktor i fattigmanssilver. Så naturligtvis var jag tvungen att tävla.

Klicka på bilden så kommer ni till Maries blogg där ni också kan tävla!


Nu ska jag dricka ännu mera te och sedan krypa ner till kojs!2009-02-10

Tisdag snart onsdag!


Måste säga att denna dag började bra. Först att jag fick 2 st biljetter till Il Divo's konsert och sedan att andningen blivit bättre. Trött men ändå förhoppningsfull inför vad denna dag ger. Ända orosmolnet var om den förbenade garagedörren skulle gå att öppna.

Beredd på det värsta stegar jag med raska steg mot garaget. Träffar min granne Gunnar som var ute med sin hund Tyra. Han stannade naturligtvis och frågade om jag var på bättre humör denna morgon. Jodå idag är jag på bättre humör. Mössan i hand och återigen be om ursäkt. Han stannar och observerar min reaktion över öppnadet av garagedörren. Snäll som han är frågar han försynt om låset kärvar. Fortfarande leende fast något stelare så svarar jag: ja och inte så lite heller. Sedan blev det en diskussion om hur man ska göra får att få låset att sluta kärva och vips så går garagedörren upp. Denna morgon tog det bara en sisådär 20 min att få upp låset. Blev naturligtvis sen till jobbet vilket gjorde att jag fick ringa chefen och varna. - Ja tyvärr blir jag sen idag pga att låset på garaget kärvar. Man hör nästan chefen tänka jojo dra den där om Rödluvan och vargen också.

Flaxar in på jobbet och JanE och Världens bästa Åsa bara ler och önskar mig välkommen till jobbet. F...n vad skönt med sådana underbara arbetskamrater. Sedan smyger Världens nästbästa Åsa fram och undrar hur jag mår. Puss på er! Ni är bäst. Lugnet återvänder till kroppen och jag kan koncentrera mig, nåja i alla fall försöka, koncentrera mig på jobbet.

Tiden flyger iväg och det är dags att äta lunch. Strax innan ringde min väninna P och undrade om jag hade lust att käka lunch med henne och det har jag naturligtvis. En energikick behövs och det ger hon mig. Så nu har jag beslutat att det hon som får följa med på Il Divo. Lunchen rusade naturligtvis iväg i ett huj och det var dags att kavla upp ärmarna. Tiden gick idag faktiskt fort. Så vips så var det dags att gå hem. Mmm nu dök orosmolnet upp igen. Kommer jag in i garaget utan problem eller inte. Kommer jag svära ve och förbannelse även ikväll. Nä det tänker jag ta mig sjutton inte göra bestämde jag mig. Jag ska vara lugn som en filbunke. Så det så. Garagedörren närmar sig och till slut måste jag kliva ur bilen och prova låsa upp. Ops snacka om att man blev lång i fejset. Nyckel bara gled snyggt runt i sin håla och dörren öppnades på två röda. Far stog och iakttog mig när jag med skrynklad min skrider fram, lugn som en filbunke fram till låset. Han flinar och undrar vad jag håller på med. Ja jo det har ju inte funkat så där jättebra med att låsa upp. Hehe men sörru idag har din goa granne Gunnar smörjt låset åt dig med silikon tror jag det var. Säger Far förtjust. Det är tur att det finns så goa människor omkring mig både på jobbet och hemma. Tackar goaste Gunnar. Du får komma in på en fika och fastlagsbulle.

Kvällen fortsätter i glädje och harmoni. Sonen och jag äter faktiskt kvällsmaten ihop vid köksbordet. Telefonen ringer och min allra bästa väninna K ringer och vi snackar bort en timme. Ikväll kommer jag att lägga huvudet på kudden med ett småleende på läpparna. Hmm, undras om det är våren som vädras.Edited/Photographed by Meiko - Spring, the blossoming love -

En del av min dröm har slagit in!


Igår slog en del av min dröm om Il Divo in. Dottern och hennes frende har köpt 2 st biljetter till deras koncert i Globen till mig efter att ha läst om min dröm. Så nu måste jag besluta vem som ska följa med. Kanske ska jag ringa Anders =). Problemet då är ju att då måste jag hämta honom i Limo och det har jag inte råd med *L*. Nä det får bli någon annan.

Nu måste jag hasta iväg till jobbet.

Ha en underbar dag världen.!

Bjuder på Björn Skifs "Fångad i en dröm" så här i schlagertider.

2009-02-09

Måndag som höll på att ända upp i katastrof!

Idag vaknade jag tidigt, kl 6. Det är inte likt mig men jag log och drog mig till halv 7. Sedan pallrade jag mig upp och tänkte: Ah idag ska jag vara tidigt på jobbet och chocka mina kära kollegor. Den senaste tiden har jag inte varit på jobbet före kl 8 beroende på olika saker så detta skulle chocka dem ordentligt. Sagt och gjort jag skynda på lite för att komma iväg. 20 min över 7 står jag vid min garagadörr och andas in den kalla luften. Stoppar nyckeln i låset och den j....l gick inte att öppna igen. Vad i helvetes alla skator. Varför bråka nu när jag ska vara tidigt på jobbet och chocka. Kämpade och slet med det förbenade låset i 20 min innan jag lyckas få upp ski...n. Där rök mitt goa morgonhumör. Spottande och fräsandes höll jag på att skrämma slag på grannarna. En liten försynt fråga från en av grannarna. Mår du inte bra? Renderade i ett *ASG* från mitt håll. Grannen skynda snabbt vidare in i sin bil och körde i ilfart från parkeringen. Jaja får be om ursäkt ikväll var min tanke. Nu måste jag skynda mig. In i bilen ut ur garaget med en j...a fart. Slängde igen garagedörren och for iväg. Men vad ända in i Hälsingland. Vad gör alla gubbar och gummor ute nu. Fattar inte de att jag har bråttom. Ta bort den förbenade tegelstenen under gaspedalen tack. Som ni förstår jag var inte på bra humör. Tur att ingen hörde allt det jag sa i bilen. Puh!
Där fick jag för att jag skulle chocka mina kära kollegor. Släntrade in nochalant vid strax innan 8 och låtsades som hela världen log medan jag inuti kokade. En fördel var det förstås. Jag tänkte inte på min inneboende på hela tiden trots hammarslagen.

Morgonen kröp iväg och sedan var det dags för lunch. Idag hade vi "gamla" supportare bestämt lunchdate med M som har svikit oss och börjat jobba på annan ställe. Vi släntrade upp till matsalen och tog för oss. Satte oss till bords och började prata. Strax efter att jag började äta börja jag känna att halsen svullnade men tänkte mer på det. Åt färdigt och gick tillbaka för att jobba. Men halsen den svällde och svällde och till slut fick jag erkänna att detta var nog inte så bra. Efter mycket övervägande och stöttning från mina kära kollegor tog jag mig iväg till hälsovården. Där togs jag om hand av underbara C och hon kollade in halsen och sa: Hmm det här ser inte bra ut. Hur är din andning? Jo, pep jag fram, det börjar bli lite svårt nu, ynkligast på jorden. För fasiken vad halsen svullnade igen snabbt. Till slut kändes det som att någon ströp mig och paniken började svalla i kroppen. In kommer farbror doktorn och kikade ner i halsen. Hehe har sväller det rejält säger han med ett leende på läpparna. Häftigt! Kolla man ser hur det bara blir mer och mer svullet. C harklar sig och frågar om man inte ska göra något. Jo ta ett streptokocker prov så att det inte är halsfluss.
Nej det är det inte piper jag och försöker få honom lyssna. Detta känns inte som halsfluss. Hjälp! Till slut får jag dricka kortison och svullnaden slutade svälla. Jag undrar vad det var i de där vårrullarna egentligen. Mig veterligen är jag inte allergisk mot någon föda. Men just idag var jag tydligen det.

Men slutet gott allting gott! Nu ska jag proppa i mig allergitablett, vattna hunden och sedan krypa ner i sängen.

Sov gott världen!

2009-02-08

Fira en frende!Nu har söndag snart tagit slut och jag har knappt hunnit fatta att det är söndag förrän den är förbi.

Har varit lite dissig efter nattens dröm men framåt kvällningen började dimman lätta och tur var väl det. För kl 19 var det dags att fira dotterns frende som fyller år idag. Hipp hipp hurra för greken idag.

Vid sextiden började vi stöka omkring hemma för att göra iordning oss. Tyvärr ringde min vänninna M och sa att hon var hängig och kunde inte följa med. Men hennes son S ville följa med om det var okej. Självklart att S får följa med. Han och sonen fungerar så bra ihop. Två artiga grabbar i 15 årsåldern som visar att man behöver inte var tuff för att duga. Så vid halvsju gick vi ut sonen, jag och Caesar till garaget. Tror ni vi kom in, nä fanskapet hade frusit så det tog en kvart att få upp en j...a garageport. Men till slut lyckades vi och kunde åka och hämta S. Sedan vidare upp till mor och far och lämna av Caesar för han fick inte följa med ikväll.

Väl framme för att fira frende så var det alla möjliga folk där. Ett himla kindpussande hit och dit och Hej hur mår du , Länge sedan osv. =) Kul att se dem alla igen. Sedan vankades pizza slice med tillhörande dryck, valfri.

Frendes son och tjej var där med lilltjejen A så nu fick man se underverket. Har bara sett henne på bild tidigare. Mormor var förstås också där och övervakade det hela. Lite senare vankades dotterns bakade chokladtårta. En hemlis hon köpte färdig tårta och garnerade bara. Men säg inget! Den kunde ha sett ut så här men tårtan räckte inte till för frendes alla ljus. hehe.

Nä nu är det dags att slå ihop sina blå.

God natt världen!

Fick ett mejl!

Alldeles nyss fick mejl ifrån en tjej som har en röst som berör. I detta mejl fick jag hennes låt "Wings" och ska nu försöka få ut den på min blogg. Har inte den blekaste aning hur man gör. Tjejen heter Sara-Maria Lövgren och jag skulle vilja få ut hennes musik. Är det någon därute som kan förklara hur man får in mp3-filer?.

Inatt hade jag en dröm....

Den var både sorglig och glad framförallt helt tossig. Måste bara skriva av mig. Drömmen var så här:

En gammal god vän till min avlidne man ringde helt plötsligt. Tyvärr kunde jag inte prata med honom så sonen fick ta ett meddelande. Jag skulle logga in mig på en sida 113113.tel.snagg@hemlig.se typ. Sonen fick inget telefonnummer där jag kunde nå denna man. Vi kan kalla honom Anders (detta är inte hans riktiga namn). Så jag nyfiken loggar in mig på ip-adressen. Där finns ett meddelande, långt och välskrivet. Kommer inte ihåg allt men kontentan var: Anders har äntligen tagit mod till sig och ringa mig efter makens död och så kunde jag inte ta hans samtal. Han har inte haft modet eller orken innan. Men nu kände han att han ville träffa mig och se att jag mår bra. Det stog också att han hade tänkt höra av sig tidigare men hans äktenskap kraschade för 2 år sedan. Så Anders kröp ner under täcket och har precis kommit ut igen. Det hela slutade med att jag blev utbjuden på en date alltså en uppdateringsdate ingen date date.

När datumet började närma sig fick jag panik och visste inte om jag hade gjort rätt. Dottern peppade mig och sa du känner ju honom och hans exfru. Han har väl aldrig visat några crepi tedenser tidigare, eller? Nä det hade han ju inte. Så det var bara iväg och handla något snyggt att ha på sig, springa till frissan och hela baletten. Sonen var lite misstänksam och gick hemma och muttrade surt. =) Mannen i huset var lite svartsjuk.

När kvällen var inne för daten hade jag ingen aning vad vi skulle göra utan jag hade fått order att jag skulle klä upp mig. Så jag misstänkte att vi skulle gå på någon fin fest eller så. En limo hämtade upp mig vid parkeringen och i sitter Anders, snygg som satan och klädd i smoking. Hmmm här tror jag att min fantasi la sig i allt för mycket i drömmen. (hehe) Anders är inte snygg som satan i vanliga fall. Snygg ja men inte som satan. Helt plötsligt kände jag mig som en tonårig och blyg som bara den. Vad fasen det här ju för fanken Anders. Skärp dig kvinna. Till slut lyckades jag komma till sans och föra en vettig konversation utan att stamma och rodna. Pinsamt som attan. Men hjärtat slog i 180 och jag var nervös som bara den. Efter ett tag i bilen med lite champagne så lossnade det både för mig och Anders. Vi hittade tillbaka till vårt vanliga samtalsätt. Nu började det jobbiga, vi satt och pratade om maken. Tårarna rann både på mig och Anders. Mitt hjärta kändes som det skulle slitas återigen i tusen bitar. Men vi lyckades även ta oss över detta hinder också. Lite bättre till mods sätter vi oss till bords på en italiensk restaurang och äter en superduber middag. Vi hade det riktigt trevligt. Vi pratade även om Anders kraschade äktenskap och hur hans barn tog det hela. Till slut säger Anders att: - Nu måste vi skynda oss så vi inte kommer försent. Försent till vad? svarar jag. Det är en hemlighet. Så iväg med limon och hamnar på Globen. Hmm, vad är nu detta. Ska vi på hockey eller. Men nejdå det var en konsert med Il Divo med egen loge och champagne och smyckad med rosor. Jisses tjejer nu smälte jag direkt. Vilken upplevelse. Ja jag kan bara säga att som vanligt när jag hör något bra så sjunger jag med falskt som attan. Även så här i drömmen fast inte så falskt.

När halvlek har gått så säger plötsligt Carlos Marín att de har observerat en dam i publiken som de vill ha upp på scen för att höra om hon verkligen kan sjunga. Och vad händer, jo strålkastaren riktas mot mig. Helvetets j...a pannkaka. Varför just på mig. Tittar på Anders misstänktsamt men han rycker på axlarna. Hur det nu än var hamnade jag på scen med Il Divo. Under tiden från att jag gick från logen ner scen hade de intervjuat Anders och fått reda på att jag är Änka. Där får jag reda på att vi ska sjunga Unbreak my heart på spanska och de undrar om jag fixar det som änka och allt. Ja tjena på er. Det kan ni ju bara glömma sa jag. Inte tänker jag stå här på scen med er och sabba hela er konsert. Nä nä, glöm det. Låt mig nu gå tillbaka till Logen tack. Svaret: Näpp om du inte sjunger en låt med oss så kommer vi här och nu bryta konserten. Så det var ju bara till att sjunga då för annars hade hela Globen attackerat mig.

In bakom scen och sjunga upp mig tillsammans med en röstcoach och vad händer. Helt plötsligt har jag världens sångröst och dessutom helt plötsligt spanska. Så trippar ut på scenen och bländas av strålkastare men Sébastien är där och stöttar mig. Börjar sjunga och sedan bara rusar tiden iväg och där står jag med Il Divo och sjunger spanska. Visserligen med tårarna rinnande eftersom det är just "Unbreak my heart" som vi sjunger. Till slut är det slut och jag är psykiskt och fysiskt helt slut. Det är helt tyst i globen och jag hinner tänka: japp nu kommer ruttna tomater och busvisslingar. Hur kunde jag gå med på detta. Helvetes helvetes. Men så börjar en att applådera och sedan fylls hela Globen med applåder och busvisslingar men inga ruttna tomater. Där ibland blommor, kindpussar från Il Divo så vaknar jag. Kudden var alldeles blöt och täcket alldeles knorrigt. Fortfarande gled smärtan genom kroppen samtidigt som en glädje byggdes upp.

Så, så har jag tillbringat min natt. Med Il Divo, Anders, sorg och glädje.

Il Divo -DESDE EL DIA QUE TE FUISTEJag har inte bara ett änglabarn utan också en änglaman men framförallt två underbara jordabarn!

Lördag gått och kommit in på Söndagsdygnet


Jisses vart tog fredagen vägen? Den bara flög iväg och jag hann bara se svanstippen när den drog. Så vad göra än att sitta första timmen på söndagsdygnet och uppdatera min blogg?

Fredagen var en riktig skitdag på jobbet. Inget gick som jag ville och det känns som att allt går åt skogen. Men avslutningen på fredagsdygnet blev bra. Åt en god middag i sällskap med Sonen och faktiskt vi satt i vardagsrummet framför tv:n och åt efterrätten. Eurika har börjat igen och den ville inte Sonen missa så vi parkerade oss framför tv:n. Sedan blev vi sittandes där tills ögonen gick i kors.

Vaknade som vanligt upp lördag morgon med huvuddunk. Undras när den där j...la plåtslagaren tänker flytta. Han börjar bli rätt påfrestande nu efter 2 veckors hamrande. Det kanske är dags att uppsöka doktor och få honom vräkt?


Vid femtiden var det dags att åka och fira S som fyllde 15 år i förrgår. Det var middag och efterrätt med släkten och så vi.Var lite nervös att S skulle bli besviken på presenten han fick. Han fick nämligen en mopedhjälp av oss alla. S har ju varit så bestämd med att det är han som ska köpa sin hjälm. Men jag tror faktiskt att han tyckte om hjälmen.

Senare på kvällen blev det dags för melodifestivalen. Jisses har vi inte kunnat prestera bättre bidrag än dessa på årets första tävling? Inte var det mycket att hurra för men men som tur är smaken som baken och bidrag röstades fram till Globen. Men att rösta fram Caroline af Ugglas till andra chansen vad var det? Har förstånden ramlat ner i lilltån på folk eller? Förstår att den internationella juryn valde hennes bidrag för då har ju de andra länderna en chans. Ärligt talat var det någon som tyckte, mer än hennes nära och kära, att hon gjorde en bra performance? Inte jag i alla fall. Den enda gången som jag har tyckt att Caroline har varit bra, var när hon gjorde Janis Joplin-låtar. Då passade hennes något drogade framträdande bra. Jag är hemskt ledsen men jag har otroligt svårt för damen ifråga. Nu hoppas jag att nästa omgång presenterar bättre bidrag än kvällens.


Senare på kvällen kom dottern och hennes frende för att gratulera S. Frendens 2 döttrar följde med oss innan så de var rätt trötta och ville bara åka hem. Men vi pratade och M plockade fram fotoalbumen med bilder på våra barn när de var små. M's dotter C och min dotter var bästis när de var 4 respektive 3 år gamla. Sonen och S har varit kompisar sedan de var nyfödda. Det var rätt kul att titta 15 år tillbaka och se dotterns reaktion, speciellt nu när hennes frende tittade också. Hehe ni vet det är ju en sådan där mardrömslik situation som man själv hatade när man var liten. Men som vuxen älskar man att retas och plocka fram de mest skämmiga bilderna. =)

Imorgon ska vi fira dotterns frende för han fyller år. Som alltid är det så svårt att få till en present till honom. Men jag hoppas att han blir nöjd med den har får. Eller jag tror mig veta att han blir det för att han blir glad för allt han får. Så egentligen borde det inte vara så svårt att köpa något men man vill ju ge något speciellt.


Nu ska jag och min inneboende plåtslagare gå och lägga oss. Så nu hoppas jag att hammaren lägger sig till ro och att jag får sova en god natts sömn och vakna imorgon och upptäckta att plåtslagaren har flyttat.

God natt världen!