2009-09-24

Jisses imorgon är det fredag och dags för en minisemester!

Snacka om att tiden går fort nu. Den bara rusar iväg och jag hinner knappt med. Nästa vecka är det redan oktober och idag är det bara 3 månader kvar till julafton. Hoho

Imorgon bär det iväg till Leksand och Helén och barnen. Vi har längtat och längtat efter dessa sköningar. Så direkt efter jobbet styr vi kosan mot Leksand. Där väntar ett par sköna dagar i sällskap med en skön familj. De skulle ha kommit ner till oss denna gång men plånboken tillät inte det. Så då bestämde jag och Sonen oss för att åka dit istället. Annars hade vi längtat ihjäl oss. På lördag blir det stor baluns eftersom Helén har nått den aktningsvärda ålder av 50 år så hennes familj tyckte att det var väl himla bra att ställa till med fest när vi kommer ner. Jihoo då ska vi bli granskade och kanske få stämpel "Godkänd" i pannan.

Igår var jag på lägenhetsvisning som inte gav något. Lägenheten var för liten och otroligt sliten. Så nu får vi avvakta lite och se om det dyker upp något annat lämpligt objekt. Vi har ju inte direkt bråttom att flytta men vill samtidigt inte stänga den dörren. Förr eller senare kommer det bli en flytt. Bättre att styra flyttandet själv istället för att bli tvungen att panikflytta.

Dottern med frende har tagit semester och njuter av Greklands sköna vindar. De har det superhärligt med sol och värme. Det förtjänar de efter hela sommarens slit. Så nu ligger de och njuter på stranden i 14 dagar. Avundsjuk, nähä hur kan ni tro det?

Far har varit på läkarkontroll för förtjockningen på aortan idag på förmiddagen. Den har inte ökat men inte heller minskat. Han har varit lite grinig ett par dagar och sagt att vi får vara beredda på att han säkert läggs in. Så morgonen var en enda stor nervös väntan innan han ringde och sa att det var okej.

Nästa vecka blir en spännande vecka. Den 1 oktober börjar jag på det nya jobbet men har fortfarande inte riktigt fått klart vad det är exakt jag ska göra. Så det är bara att försöka hänga med och lära sig allt. Det tråkiga är att jag kan inte ta med mig mina nuvarande kollegor utan får försöka att springa så ofta jag kan hos dem för att stilla saknaden. Love you folks!

Ikväll ringde svägerskan och snacka bort en stund. Vi är bjudna på middag den 9 oktober för då kommer makens moster och hennes gubbe ner från Sundsvall. Det ska bli skoj att träffas igen. Det var ju ett tag sedan.

Så mina vänner det blir inget inlägg förrän tidigast söndag kväll. Jag önskar er alla en skön och avkopplande helg i goda vänners lag. Nu måste jag verkligen sluta för att packa den lilla trunken.

2009-09-22

Tisdag hela veckan......

Här har det hänt en del sen sist jag gjorde ett inlägg. Torsdag kväll lyckades jag med att slå i huvudet så att jag drog på mig en hjärnskakning. Jisses vilken huvudvärk och sedan illamåendet. Fy sjutton, sprängande huvudvärk i flera dagar. Släpade mig till jobbet på fredagen, satt och led hela dagen. Fick ett erbjudande om att prova nytt jobb. Sa att jag var intresserade men ville veta lite mer om det. Så jag skulle få veta mer igår.

Lördag gick åt att kurera sig och grilla med grannen. Spelade lite biljard och tog det lugnt. Sonen var iväg och sov över hos en kompis. Så hela lördagen och nästan hela söndagen kunde jag ligga och gnälla och tycka synd om mig själv.

Måndag kom och ingen ny chef kontaktade mig. Hmm tänkte att de hade ångrat sig men idag blev det klart. Jag börjar på ny sektion och nya arbetsuppgifter från den 1/10. Börjar att jobba ca 20-30% i början eftersom sektionen jag går till arbetar med bl a bokslut och just nu är det kvartalsbokslut vilket gör att de sitter lite chokade. Strax därefter ringde en mäklare och ville visa upp en lägenhet. Så just idag har det hänt roliga saker. Vi får se vart det bär hän härefter. Kanske står kungen där och bara bjuder upp till dans. hehe.... För varför nöja sig med prinsen när man kan gå direkt på kungen. hehe

Just nu sitter jag och tittar på en film och bloggar samtidigt.