2011-08-09

Andra dagen på jobbet....

.... och är man trött eller? Japp riktigt utsjasad och gäspar stort. Dagen började med leverantörsmöte, sedan stress tillbaka till kontoret och försöka göra någon nytta. Dagen försvann i ett huj och det var dags att packa ihop för att dra iväg på styrketräning med hjälp av elektroträning. Eftersom jag har problem med nacke och rygg har jag hittat en form av styrketräning som bygger upp muskler med hjälp av elektroträning. Dessutom har den hjälpt mig med min trassliga mage.

Många fnyser åt denna typ av träning men för många är det starten till ett bättre liv. Och om forskningen, sjukvården, elitidrottsmän, militären och NASA använder denna typ av träning så kan den ju inte vara helt fel. För mig är det en bra träningsform och jag är hittills nöjd med resultatet. Dessutom får man sig en liten påminnelse om kosthållning samt mental träning vilket är ju bra. :=)

Sedan var det hem och gå igenom skafferiet för att kunna åka och handla. Så ikväll blev det en riktigt sen middag bestående av spaghetti och köttfärssås. Helt enligt önskemål från sonen. Mat blev det över till sonens matlåda imorgon vilket han tycker är bra. För då behöver inte han stå och laga iordning mat till imorgon.

Men nu är det dags för att gå sista svängen med Caesar för att sedan nanna kudden. Så jag säger bara:

God natt och sov gott!

2011-08-08

Håhåjaja

Ända sedan jag försökt blogga via mobilen och det inte fungerade så har lusten inte liksom funnits för bloggen. Har försökt blogga som vanligt via mobilen men det är knepigt det. Därför har bloggen legat i träda ett bra tag och kraften har koncentrerats på att få färdigt den nybyggda altanen. Nu är den färdig men det saknas lite målning, skyddsgardiner osv. Så här fin har den blivit.

Idag började jag jobba igen efter 2 veckors semester och det känns. Trött som attan, mycket som snurrar i huvudet och orken är bortflygen. Trodde inte det var sant när väckarklockan skrällde imorse. Nu börjas det igen. Fy bubblan, skulle kunna tänka mig lite längre semester även om vädret inte är så bra. Nästa år ska jag banne mig ha semester längre än 2 veckor i stöten. Man blir liksom inte riktigt utvilad när man "bara" har 2 veckor i rad.

Fast jag måste ändå säga att semestern som helhet har varit bra. Först 2 veckor på Teneriffa och sedan 2 veckor hemma med altanbygge. Men känner mig ändå sliten. Har inte hunnit riktigt koppla av ordentligt.

Hur har er semester varit eller är?