2010-12-05

2:a advent

"När andra ljuset brinner Lucia snart är här, hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär"Så nu kan andra ljuset tändas, ramsan är läst och det börjar redan mörkna. Snart dags för glöggmys med grannarna.

Sedan blir det hopp in i myskläder och ner i soffan. Plocka fram Nora Roberts "Dödligt villospår" och se hur den boken utvecklar sig.

"Barndomsvännerna Cooper Sullivan och Lil Chance påminns ständigt om den kusliga upptäckten de gjorde som förälskade tonåringar. Djupt inne i Black Hills bergsområde i South Dakota hittade de ett skändat kvinnolik. Fallet förblir olöst. Var det ett vilddjur som dödade henne? Eller blev hon brutalt mördad?

Tolv år senare återkommer Cooper till sina barndomstrakter. Han är nu mordutredare vid New York-polisen. Snart får han reda på att Lils vildmarksjour har utsatts för hot och skadegörelse, ock han beslutar sig för att stanna och hjälpa henne. Tillsammans börjar de förstå att hoten är mycket allvarligt menade, och att någon iakttar dem. En mördare med ovanligt stört sinne verkar ha siktet inställt på Lil..."


Den verkar ju bli en rysare! Hoppas nu att den inte är så förutsägbar.

Så hur ska ni tillbringa den 2:a advent??