2009-10-19

Måndag hela veckan!

Så känns det varje måndag morgon när man vaknar. Att aldrig är det annat än måndag morgon och helgen är redan förbi. Men sedan är det helt plötsligt måndag kväll och dags för att göra sig redo för tisdag. Vart sjutton tog alla sovmorgnar vägen?

Just nu känns det som lite panikartat här hemma. På fredag kommer fotografen hit för att fota inför eventuell försäljning av radhuset och huset är i ett enda stort kaos. Paniken härjar och svetten rinner. Hur i hela friden ska man hinna jobba, städa, styla innan fredag. Hmm det känns inte bra. Men men när detta sedan är över är det dags att ta emot Helén från Leksand. Hon anländer på fredag kväll och då ska ju helst middagen var färdig eftersom hon antagligen är rätt hungrig.

Nu ska det fixas kvällsmat till sonen som kommit hem från träningen och sedan ska det plockas och fejas. Ringas, bokas fönsterputs, boka hämtning av hemgym osv. Jisses vilket schema! Puh tror jag skiter i det och sittstrejkar ikväll och skjuter problemen till imorgon. Då har de kanske löst sig av sig själva. hehe

Ha en bra måndag kväll därute!