2009-06-24

Nä jag kan inte låta bli att ge nallen till fler än tolv!

Jag måste bara få ge den vidare till några till:

Laila den ödmjuka kvinnan
MammaMelissa den välskrivande mamman till Antonia och Gabrielle och snart till lillebror!
Herr Enbart min nattlige make
Inger Maryissa proffset på PSP
Emsa den hemliga
Lallis den välskrivande

Här kommer Nalleawarden till er också!


Glöm inte att skicka den vidare till era favvisar!
Puss på er alla!

Fått en "nalleaward"

...av Lisa.

Tack goaste vännen!Denna ska gå vidare till 12 st bloggvänner och därför skickar jag den vidare till:

Lisa den nyförlovade
Afrodite la familia
Anne den finurliga
Artista den snurrande hundägaren
Bjornesmagazin den resande snickaren
Bloggberta den supersköna norskan
Bokmalen superfotografen
Tesstamente den saknade (allt för att få ett inlägg till..hehe)
Häxmamman den vimsiga
Daniel den tokige
Miranna den opräktiga
Tindra den största fightern

Den här nalleawarden ska vandra vidare enligt följande:

Skicka denna nalle till minst tolv bloggvänner inklusive mig.

På så vis hittar flera till din blogg och att du själv hittar till flera.

Halloj i värmen!

Hoppas ni har det bra därute i värmen. Ni som har börjat semester eller är hemma njut av den underbara värmen och solen. Försök att komma ner till stranden och bada. Själv sitter jag på dagarna och svettas i min anletes svett på jobbet och försmäktas. Har fortfarande ett par veckor kvar innan semestern börjar. Men det är underbart att komma hem, slänga sig ut på altanen och bara pusta ut. Spela lite backgammon med grannen och ta en kall pilsner. Än så länge har jag inte lyckats komma iväg till någon strand. Hoppas att värmen håller i sig till helgen. Då ska jag packa picknick-korgen och lapa sol vid en strandkant eller en brygga. För då har det gått en tid sedan sista antibiotika-tabletten och jag kan återigen lapa sol.

Nu ska jag försöka ge mig ut i bloggens värld och komma med goa kommentarer till er mina vänner.
Kramis

2009-06-22

Första arbetsdagen efter 2 veckors sjukdom!

Så har man klarat av en arbetsdag och är helt slut i skallen. Trött så in i vassen. Ögona rödsprängda och kroppen värker. Tänk att en arbetsdag kan slita ut en så totalt trots att det inte blev en hel arbetsdag. Men kände mig något darrig och orkade knapp gå i trapporna två våningar. Hostade och pustade och kände mig som en gammal dam på 80 år. Har knappt orkat någonting när jag väl var hemma. Har softat i soffan med en bok och lite bigaråer.

Idag vid 15:30 lämnade jag in bilen till verkstaden för att fixas till så att den går att köra med utan att vara livrädd. Det dånkade och gnisslade på vägen till jobbet. Lite ostadig i styrningen och bromsarna gnisslade. Men till och från jobbet, till verkstaden kom jag utan några missöden förutom lite felkörning. Far är inte världens bästa kartläsare. hehe Som ersättningsbil fick jag en Kia Ceed sporty wagon blev det med automatväxel. Stor som ett hus jämfört med min lilla C3:a. Fick inte plats i garaget när Sonen har sin moppe där. Att köra en automat när man är van med manuell växellåda ställer till det må jag säga. Jag ville väldigt gärna växla och att lägga sig i dragläge kan man glömma. hehe Men även denna manövrerade jag galant. Så imorgon blir det ett litet äventyr att komma till jobbet. Lite trög i gasen men det ska nog gå.

Tyvärr orkar jag inte hälsa på hos er mina bloggvänner men imorgon då ni. Då kommer jag att glänsa i mina kommentarer. *L*

Sov gott allihopa. Nu ska denna dam sluta sina blå och nanna kudden.

Sol, sol, sol!

God morgon alla på andra sidan skärmen!
Här strålar det en sol från klarblå himmel och 18 grader varmt redan. Ska det vara sommaren som äntligen har kommit? Idag ska det arbetas för första gången på 2 veckor och jag har precis hostat upp mig. Sedan ska bilskrället in till verkstaden för att lagas. Så då kommer den här lilla damen köra omkring med en hyrbil under tiden. Bil är nästan ett måste. Hur i hela friden ska man annars kunna ta sig till stranden eller glasbanken?? hehe

Ha en skön sommardag!

2009-06-21

Söndag efter midsommar!

Sitter här och tittar ut genom fönstret och ser solen. Kollar tempen och den ligger på 20 grader i skuggan. Mmm precis vad vi behöver för att ladda inför ny arbetsvecka. Kan tyvärr inte lägga mig i solen och sola eftersom medicinen jag äter tunnar ut huden och kan därmed ge soleksem osv. Men sitta under markisen kan jag göra och det ska jag.

Blir tyvärr inget golfspelande idag. Magen har pajkat ihop och ute på golfbanan finns ju inga toaletter i närheten. Tror att antibiotikan har slagit ut även den goda magfloran och inte bara de elaka bakterierna.

Så idag blir en vilo- och kureringsdag. Det känns att man har firat midsommar i flera dagar nu. Nu längtar jag efter semestern med sol och bad. Ljumma sommarkvällar med grilldoften spridandes genom kvarteret.