2010-08-10

Vad är det för dag idag????

Nu har man nog haft semester för länge. Kom inte ihåg vad det var för dag idag, måndag, tisdag eller onsdag? Ja just det det är ju tisdag idag och sista semesterveckan. Och solen den har kommit tillbaka, NÄÄÄÄ den har fastnat någon annanstans för här är den inte. Har lagt in en order på högsta ort men den verkar inte ha kommit fram så det är bara att krypa ner i soffan igen och läsa en bok. Har precis avslutat en bok som jag totalt fastnade i och hade svårt att släppa.

Lars Keplers Hypnotisören

"Det börjar med ett blodbad: en mamma, en pappa och en liten dotter har formligen blivit slaktade. Sonen, svårt skadad, ligger nedsövd på sjukhus. Äldsta dottern kan vara mördarens nästa offer och den enda möjligheten att skydda henne är att sonen vittnar. Men det kan han ju inte, eftersom han är så svårt skadad och dessutom medvetslös – om han inte blir hypnotiserad och därmed kan berätta utan att drabbas av chock.


Alltså ringer kommissarie Joona Linna efter Sveriges bästa hypnotisör, läkaren Erik Maria Bark, som dessvärre avgett ett heligt löfte att inte hypnotisera igen, eftersom hans förra försök tog en ände med förskräckelse."
 
Boken är kanske inte en som går till världshistorien som bästa bok men jag fastnade rejält och sträckläste boken. Tycker man om gastkramande, spännande böcker kan jag varmt rekommendera den. Men den är inte för den som vill läsa mer lätta och snabblästa böcker.
 
Nu ska jag förbereda inför pizzabaket ikväll. Tjing!