2011-02-14

Precis checkat av nya boendet...

Har precis kommit tillbaka från att vara inne och kikat hur det ser ut med de nya tapeterna och golven i den nya lägenheten. Så himla bra blev det. Nu saknas badrummets inredning och den ska jag kika ut imorgon. Jisses nu vill jag flytta in och börja möblera upp för att verkligen se om allt blir som jag har tänkt mig.

Dagen idag har inte varit något extra utan den har gått sin gilla gång. Inte heller har jag och sonen firat något speciellt idag, trots alla hjärtans dag. Inga hemliga beundrare har skickat några blommor eller kort. Inte heller har någon ringt för att bara säga hej heller. Får se om något händer senare.

Nu ska denna dam göra sig iorndning för en gångs skull tidigt för att krypa ner i den varma goa sängen.

Sov gott och dröm sött!

Kuckeliku klockan är mycket över sju!

Vaknar upp till en solig men hua så kall morgon.Tempen står på - 20. Fy fabian så kallt. Nu tycker jag att det får vara nog med kyla och snö. Visst är det kul för barnen med snö men -20 tror jag inte de tycker är så kul. Visst snart närmar sig sportlovet men då vill jag helst inte ha någon snö och inget slask. Det är ju då jag flyttar.

Sonen blir hemma idag igen pga obefintligt tågtrafik. Det är nackdelen att han pluggar i annan kommun än vår. I fredags gick inga pendeltåg eller kom kraftigt försenade pga snöoväder. Det kan jag förstå. Men idag går det heller inga eller kraftigt försenade tåg pga KYLAN. Så nu missar han ytterligare en dag i skolan. Inte bra inte bra.

Glöm inte bort att det är alla hjärtans dag idag så var extra snäll mot era kära och nära!

2011-02-13

Jisses så är det snart måndag igen...

Fredagen började ju inte så bra och inte heller blev den så speciellt bättre ju längre dagen gick. Inga plogbilar sågs till och bussarna gick inte. Så till jobbet kom jag icke utan fick vackert sitta hemma i snöyran. Först vid 9-tiden på kvällen plogade de runtomkring oss. Massor av boende i området kom inte till jobbet och de som lyckades komma iväg kunde inte parkera sin bil när de kom hem på kvällen utan fick ställa sig ute på gatan.

Men slutet på fredagen blev bra. Åt middag med grannen och senare dök Jens upp och vi spelade och pratade långt in på natten.

Lördagsmorgonen tillbringades i sängen. Jepp sovmorgon, stadig frukost och sedan en lång lång promenad med Caesar. Solen strålade från klarblå himmel och 15 minus. Kallt men vackert. Middag igen med grannen och ett par partier back gammon.

I morse var det sovmorgon igen. Så skönt att kunna sova tills man vaknar utan väckarklocka. Najs, sedan en stadig frukost på det. Efter frukost en lång promenad med Caesar höjer pulsen och väcker andarna till liv. Idag var det riktigt roligt att vara ute med Caesar. Vi körde lite lydnad, lek och stoj. På ett ställe fick han dessutom springa lös vilket han tyckte var jätteskönt. Helt plötsligt visade han uppmärksamhet mot mig när han inte var kopplad. Detta har han inte gjort sedan han fyllde 3. Kul, vi var ute i 2 timmar. När vi kom hem var det lagom för kaffe.Sedan rullade dagen på och ja jag gjorde väl inget speciellt. Tog det allmänt lugnt bara.

Nu är det dags för att nanna kudden så att man orkar upp imorgon. Sov gott allihopa.