2009-05-15

Vilken dag och vilket avslut på dagen!Jippiaye jippikaye jag fick flexfredag idag och slutade vid 3-tiden. Så skönt, hann handla, gå på systemet, äta middag, klippa och kratta gräsmattan allt innan kl 19. Så underbar start på den stundande helgen och bättre blev det.

Jag har fått en award från L - en av de starkaste kvinnor jag känner till. Gå in och läs på hennes blogg så förstår ni vad jag menar!

Hennes underbara motivering är: Du behöver lite extra uppmuntran så att leende hamnar på rätt ställe igen.. (Är hon go eller är hon go?)
Måste fnula lite på vem/vilka som jag ska skicka denna vidare. Återkommer med vem/vilka som jag nominerar.

Sonen kom precis hem från den stora stadens nöjespark och är helt slut. Skavsår och blåmärkt efter alla karuseller och allt gående. Nöjd som attan är han och sitter just nu eller snarare halvligger i soffan framför tv:n.

Själv har jag slipat backgammon kunskapen hos grannen men tyvärr ibland är det som att spela mot öppet mål. hehe.... Och då har grannen varit min läromästare.......

Nu ska jag ut på en liten bloggrunda och se hur ni har det allihopa, om jag hinner med alla innan ögonen sluts.

2009-05-14

Go kvällen allihopa!

Hoppas att dagen och kvällen har varit bra för er. Här har den varit skaplig. Har precis kommit hem efter att hälsat på en kompis och druckit kvällskaffe i 4 timmar. Sonen drog iväg direkt efter middagen så jag tyckte det var lite tråkigt. Så jag bestämde mig för att hälsa på oinbjuden. hehe...

Sonen har klarat första steget mot moppekortet och nu är uppkörningen bokad. Gissa en som längtar....

Nu är det snart dags för att nanna kudden men innan dess tänkte jag försöka hälsa på hos några av er.

Här kommer en liten vaggvisa från Eurythmics - Sweet dreams

2009-05-13

Holy makaroni!

Vart tar tiden vägen? Helt plötsligt är det onsdag kväll och jag har inte hunnit blogga. Hmm illa illa men ibland räcker inte dygnet till för all man vill göra. Vad gör man då? Jo "glömmer" vissa saker och koncentrerar sig på andra. Nu ikväll suger det verkligen i bloggtarmen. Abstinenten börjar visa sig och det kliar i fingrarna. hehe

Vad har då utförts under denna "bloggtystnad"? Hunnit läsa 3 st böcker, umgåtts med vänner och framförallt kommit i säng skapligt tidigt. Jobbar just nu hårt på att få till mina små glädjekorn och att genomföra varje dag med ett leende på läpparna. Det har ju fungerat så där. På morgonen sitter mungiporna långt nere vid knävecken men efter ett antal liter kaffe så börjar de långsamt krypa upp mot kinderna igen. Lagom till det är dags att röra sig hemåt så har de hittat sin rätta placering. hehe.

Igår blev det ett litet bakslag. Hamnade i en dubbelvikt position pga av magsmärta som strålade ut i ryggen. Vid 3-tiden inatt började jag fundera på om det var dags att ringa ambulans. Jävlaranåda vad ont jag hade. Men till slut kändes det som att någon drog ut en propp och smärtan försvann nästan med ett toalettbesök. Ut kom lite grus och blod. Så troligen hade jag någon form av njurstensanfall. Nu ikväll har jag bara lite smärta och ska krypa upp i soffan med ytterligare en bok och bara försöka koppla bort smärtan.

Men en sak ska ni veta mina vänner. Era kommentarer har jag läst och kommer under kvällen tassa in hos er och svara. Så Beware of the big fat lady!!!!

2009-05-10

Så är denna helg över och ny vecka börjar!Go kväll alla vänner bakom skärmen. Denna helg har det varit fullt upp så jag har inte hunnit gå in till er och lämna en kommentar. Jag har liksom inte hunnit med bloggen och innan man vet ordet av så är det natten och dags att lägga huvudet på kudden.

Så vad har denna kärring gjort som gör att hon inte hunnit blogga? Fredagen tillbringades i goda vänners lag och blev sent.

Lördagen började kl 10 med kvartersstädning. Nu skulle kvarteret göras sommarfint. Vi höll på ända till kl 14. Kan ni tänka er, denna kärring är numera kvartersombud och ska hålla ordning på grannskapet. hehe Hon som inte ens hinner städa inomhus. Undrar om grannarna verkligen vet vem de har valt? Har ingen aning vad jag ska göra men det löser sig på vägen. Ställa till en fest blir det i alla fall så att vi grannar lär känna varandra.

Efter kvartersstädningen fortsattes det på sin egna tomt tillsammans med grannen. Handlades jord och gödsel, mat till grillning och lite kall öl. Så jag och grannen satte igång att gräva och fixa. Tog en liten öl paus med ett par partin backgammon. Satan i gatan, grannen vann, tre på raken. Illa illa men får skylla på att denna kärring var en aning sliten efter kvartersstädningen. Sedan fixade vi toppdress på gräsmattan. Ytterligare en ölpaus med ett par partin backgammon. Denna gång vann jag åtminstone 2av 3. Därefter sattes grillen igång och vi grillade och hade allmänt trevligt. Mat, vin, några partin backgammon och sedan ledning hem av en något påverkad granne. hehe

Idag har tiden ägnats åt - Flickan som lekte med elden. Sedan en fika hemma hos M så att sonen kunde ut och övningsköra på parkering med nya moppen. Och nu helt plötsligt är det dags att nanna kudden.

Sov gott allihopa och ha en riktigt bra natt!