2011-01-02

Andra dagen på det nya året!

Så har vi nu alla äntrat in i ett nytt år och lämnat det gamla. Ser med tillförsikt på det nya året och hoppas att det blir ett bättre år än 2010.

2010 lämnades med buller och bång. Var på en dunderfest i stora staden. Vi var ca 500 st som anslöt fira in det nya året. Dagen började bra med strålande sol och fladder i magen. Packade ner allt glitter och glam och for till Päivi. Vi åt en tonfisksallad till lunch med ett gott vitt vin till. Mycket prat, skratt och iordningställande blev det. Ja iordningsställande av 2 st damer som skulle slå stora staden med häpnad. hehe Tänk så fort tiden går när man har roligt. Vi fick jäkta iväg för att hinna med tåget till stora staden och den stora festen.

Väl framme fick vi köa länge innan vi kunde hänga av oss ytterkläderna. Men är det 500 st så förstår man köandet. Till slut kunde vi äntligen släcka törsten med ett mousserat vitt vin och slappna av. Nu var vi framme och jisses vilken salig blandning det var av människor. Att mingla var nästan stört omöjligt eftersom vi var som packade laxar i en laxask. Vi lyckades trassla oss ur mängden av folk och äntra middagsbordet.
Maten var god, vinet var gott och sällskapet ännu bättre. Tyvärr blir det som alltid sent, sent eller om man föredrar tidig morgon innan man landar hemma igen. Alltså ett bra avslut på det gamla året och en bra start på det nya året.

Tyvärr hängde champagnedimmorna kvar under nyårsdagen vilket inte var lika kul. :( Men en skön soffa och god choklad förgyllde dagen. hehe

Även idag känner jag mig seg och trött. Så det blir en dag i soffan och moffa choklad.

EN GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET  till er på andra sidan skärmen.