2012-07-01

Idag är det exakt en månad sedan senaste inlägget!

Det kan man kalla ett långt uppehåll från bloggen. Detta hade jag inte kunnat tänka mig för ungefär ett år sedan då bloggen var ett måste. Nu är den ned prioriterat till ett icke måste utan bara något som finns och behöver gödas ibland :-)

Vad har då hänt under en månad? Inte mycket faktiskt utan det har bara gått runt. Sova, äta, jobba, äta, sova. Dock har jag blivit av med infektionen i munnen (tror jag) och jag har anpassat mig till de tröttande tabletter jag fick. Visserligen är jag fortfarande trött men inte alls lika mycket som i början. Värken har gått från illa till molande påminnelse då och då. 

Sonen har gått ut "tvåan" med bra betyg tack vare ett kämpande i slutet med att läsa in missade "tentor". Så till och med jag har fått fiska långt nere i minnet för att stötta honom. Vissa saker har blivit som "ja visst ja så var det ju" och andra "fasiken det hade jag helt glömt bort" eller "det har inte fastnat någonstans eller så är det väldigt djupt begravet i minnesbanken".

Sonen har också börja "flyga ut" lite mer nu när han har "fått flickvän". Det är så kul att se den där tindrande kärleken som man har i tonåren. Resan bland de rosa molnen. Jag är så glad för hans skull och han mår så bra just nu. Det unnar jag honom. Sedan har han börjat jobba vilket sliter en del på honom. Samtidigt är det bra att han får känna av hur det är att jobba. Kanske kan han då hitta motivationen att gå igenom hela trean och komma ut nöjd och glad.

Midsommar blev väl ingen höjdare. En av de sämsta på länge. Mina ögon öppnades upp helt enkelt för vissa personer vilket inte är så kul. Vänner som visats sig vara något annat och blivit "Bekanta". Sorgligt men sant. Så blev man en erfarenhet rikare igen. :-( 

Sedan har det hänt en del annat också men det skriver jag om en annan gång.

Ha en riktigt trevlig Högsommardag! För det är ju den första juli idag.