2011-08-21

Okej okej

...vi är nu inne på söndagsdygnet och det är mitten av augusti, REDAN! Som vanligt springer tiden iväg och man hinner liksom inte riktigt med. Har man haft semester eller har man? Ibland undrar jag om sommaren har varit här eller inte. Kanske var det bara en dröm. Nä just det, man har ju bildbevis... :=)

Fattar inte riktigt hur tiden kan gå så fort och ibland så långsamt. Just nu har tiden det senaste året bara rusat iväg och jag har fullt sjå att hänga med. Mycket har hänt samtidigt som man vill att det ska hända mer saker. Fasiken man är aldrig nöjd egentligen. Mycket vill ha mer, sägs det ju och det stämmer.

Just nu vill jag ha mycket sol, värme och tid. Även fast sommaren har varit skaplig så känns det som att det har varit för lite sol och värme. Speciellt nu när mörkret sänker sig tidigare och tidigare. Vill ju leva i sommaren, ljumma kvällar och ljusa nätter. Inget fel med mörkare nätter men var fasiken tog de ljumma kvällarna vägen.

Augustinätterna brukar ju vara stjärnklara och ljumma, eller har jag drömt det? Nä stjärnhimmelen är ju aldrig så nära som under augustinätterna. Så var är de nu? När ska man kunna njuta av kräftorna, snapsen, ljuslyktorna och goda vänners lag i trädgården? Just nu hänger det bara tunga gråa eller svarta moln på himmelen. Värmen har flugit sin kos och solen har emigrerat till någon annan världsdel.

Säger som Caroline af Ugglas: Snälla snälla! (Och så lite mina ord) Vart tog värmen vägen. Kom tillbaks!