2012-03-04

Solen skiner både ute...

... och inne. Nackdelen med att solen nu visar sin nuna är att man upptäcker vilka skitiga fönster man har. Men fördelarna överväger nackdelarna. Våren börjar närma sig med stormande steg. Fåglarna kvittrar, snödropparna blommar och människor börjar visa sig ute igen.

Äntligen har sonen kommit hem från sin resa till Österrike och det är liv i huset igen. Sov så gott när jag visste att han var hemma igen. Han har haft det hur bra som helst, åkt skidor i långa pister och fått sitt skidbehov fyllt för denna gång. Snart ska han iväg igen. Men denna gång till Åre. Till påsklovet åker han iväg. Jisses nu märks det att han börjar bli vuxen. Han tar sig för saker på egen hand och njuter av det. Efter en veckas skidåkning är han nu ganska nöjd att slappa hemma.

Veckan som har förflutit utan sonen i huset har ändå var fullt av äventyr även för moder. Den största nyheten är att än så länge är man inte arbetslös utan har fått förlängt till sista augusti. Det kändes skönt och en sten föll från hjärtat.

Först så var jag iväg med G och åt på Restaurang Landet. En liten kvartersrestaurang med mycket "juppy" folk. Maten var god men ljudnivån var hög.
Bio med arbetskamrater och en liten sushimiddag. Sedan har det varit mycket arbete med övertid men det gör ju inget när man är ensam hemma.
Helgen har varit bra. Först i fredags fick jag middagsgäster, igår var jag själv på middag hemma hos M och lite melodifestival.
Dessförinnan var jag iväg med J och var rådgivare vid inköp av ny tv efter att jag hade jobbat lite granna på förmiddagen.

Nu vankas det middag som sonen gör iordning. Japp så nu känns det faktiskt helt okej. :-)