2012-06-01

Och så var det fredag igen!

Ute är det regnigt och kallt. Undrar vart sommarvärmen tog vägen? Men inser att naturen behöver detta för på vissa håll började det sloka rejält.

Idag är sista dagen på sjukskrivningen och på måndag börjar jag jobba igen. Ska bli både skönt och jobbigt. Har ju kunnat styra mina dagar som jag själv velat under en längre tid nu. Sovit länge om jag velat, legat och läst länge om jag så har velat osv. Men jag har haft det hur tråkigt som helst så därför ska det bli skönt att börja jobba igen.

Igår var jag hos käkkirurgen för ytterligare en kontroll och kan ni tänka er. Infektionen har börjat ge vika, tjoho! Därför blir det ingen mer antibiotika eller voltaren utan man vill att kroppen själv ska ta hand om resterna. Så det verkar banne mig som jag är på väg att friskna till. Helt ofattbart efter alla dessa månader med det ena pillret efter det andra. Nervsmärtorna ska ge med sig de också. Det mesta har gått ner med hjälp av epilepsi tabletterna men är inte riktigt i fas ännu. Men snart så ska även den biten vara omhändertagen. Sedan får vi se om njurar och lever tagit stryk. Om två veckor ska jag lämna blod för att de ska kunna se hur mina inre organ har reagerat. Epilepsi tabletterna får jag hålla på att äta i minst tre månader men antibiotikan ska det vara slut med nu. Så återigen tjoho, nu lagom till sommaren börjar min kropp att bli frisk.

Så här ska det firas med svenska jordgubbar snart. Smarigt ska det bli. 

Jag hoppas att ni alla får en riktigt trevlig helg!

2012-05-30

Man ska inte ropa hej förrän man är över ån!

Idag jag pratade jag med neurologen om min fortsatta medicinering av epilepsi tabletterna. Hon var inte nöjd med resultatet och sa att de kan inte fixa nerverna om inte grundorsaken är fixad. Troligen har inte infektionen gett med sig utan det måste in en stöt till. Det gör att nerverna är på helspänn och därför släpper inte förlamningen helt. Så det blir ytterligare ett besök hos käkkirurgen :-( imorgon för att se vad de kan göra åt infektionen. Så vi får väl se vad det slutar, kanske med intravenöst eftersom 4 antibiotika kurer inte har hjälpt. Skit samma bara infektionen försvinner så att jag kan bli frisk och hel igen.

Så nu är det en spänd väntan till imorgon för att se vad käkkirurgen kan åstadkomma mot infektionen.

Sonen kom precis hem och var sur som ättika. Han har prov på fredag och måste plugga. Men har jätteont i huvudet. Så nu blir det plugga av.

Tjing!