2010-04-05

Annandag Påsk och det är tid för återhämtning!

Jisses vad en ledighet flyger iväg. Tyckte alldeles nyss att jag gick hem för att fira påsk och nu ska man upp igen imorgon och jobba.

Långfredagen blev till att jobba eftersom månadsbokslutet struntar i vilken dag det är. Var hemma i rätt okej tid men tillräckligt sent för att inte hinna fixa inför påskaftonen.

Påskaftonen tillbringades först till att städa, sedan fixa mat inför anstormningen av gäster. Eftersom påskaftonen råkade också vara dagen D för oss så tänkte vi att vi skulle försöka få en trevlig kväll i alla fall. Bjöd över några av mina bästa vänner och mina nya vänner från Indien. Kl 18 skulle det smälla av och trilla in gäster. Några av gästerna trillade in lite tidigare mitt i städningen men det gjorde inget. Sedan trillade alla in en efter en. Vid sju-tiden var vi kompletta och började äta. Sedan blev full rulle och slutade med fullt ös medvetslös. Från en påskmiddag i all sköns ro till att bli party. Kul hade vi och sent blev det. Sista gästerna gick vid halv 4-tiden.

Påskdagen började inte så kul eftersom herr Kopparslagare beslutade komma på besök. Köket var belamrat med all sköns samling av tomma flaskor, disk osv. Bara att bita ihop och fixa. Kl 2.20 hämtade far mig och sonen för en middag tillsammans med mor och far. Var väl inte så himla sugen på det men återigen var det bara att bita ihop. Men vi fick det trevligt i alla fall även om det var lite svårt att äta. hehe När vi väl kom hem igen sjönk jag ner i soffan och bara slötittade på tv. Gick och la mig tidigt. Eller ja, tidigt för mig. hehe Sov som en stock och vaknade pigg, not!

Annandag Påsk har tillbringats med dammsugare och skurhink. Nu ska jag sjunka ner i soffan igen för att ladda batterierna inför en veckas jobb igen.