2010-11-27

God morgon/God middag

Så är den härliga Lördagen här och sovmorgonen var lång! :o) Solen lyckades titta fram en millisekund för att sedan kvävas av det gråa. Idag blir det inte mycket gjort utan mest vila ut för att sedan ta sig an kvällen.

Kvällen ska tillbringas i Stora staden och på ett känt hotell. Där ska det hängas i baren och tittas förtjust på Martin Stenmark. Innan dess ska lekamen smörjas och blodet fyllas på. Det ska bli så härligt att få något annat att tänka på än sälja, sälja och återigen sälja.

Inga bud har kommit ännu utan det lutar mot en visning till. Suck, det innebär att man ska fortsätta bo i ett sterilt och opersonligt hem. För när det är visning ska man plocka bort allt personligt. Tur att man har grannen som snällt låter mig bära in kassar med allt personligt.

Men nu ska jag förtränga detta och ladda för en helkväll med Martin Stenmark!

Ha en underbar lördag!

2010-11-26

Suck!

Vaknar och sträcker på sig. Tassar upp och tittar ut. Snön den vräker ner fortfarande men det verkar inte blåsa lika mycket. Men nu tycker jag att det räcker! No more snow please!!!

På hussidan händer ingenting. Det blir till att ha en till visning. Tråkigt men sant. Ingen idé att hänga läpp för det. Vet ju att det är trögt på marknaden just nu. En månad innan jul är ju inte den perfekta tiden att ha visning. Så nu gäller det att hålla motivationen uppe både hos mig och sonen så att vi inte förfaller med skräp och liknande hemma.

Men ni fasiken det är ju FREDAG idag och snart kan man säga att helgen infinner sig.

Ta det lugnt därute och kör/gå försiktigt så inget händer er!

2010-11-25

Ett gäspande god morgon!

God morgon alla glada och sura! Här har det sovits gott inatt. Dock inga drömmar och varmare länder, rikedom och kärlek. Nä helt drömlöst verkar det som eftersom jag inte kommer ihåg något.

Idag hoppas jag att buden börjar hagla in och att jag snart vet hur mycket jag har att spendera.

Ha en skön torsdag och ni imorgon är det FREDAG!

Ta det försiktigt ute i vårt vinterland!

2010-11-24

Så är onsdag kvällen snart till ända!

Snön yr fortfarande utanför och vinden är isande kall. Marken är täckt med vit pudersnö som dansar i den hårda vinden. Det vita lyser upp det mörka men ändock är det för tidigt ännu. Även om det är bara en månad kvar till julaftonen så känns snön för tidig. Likaså tycker jag att kylan är. November ska vara grått, trist, regnigt, blåsigt och dystert. Sedan när december träder in kan de första snöflingorna dala ner från himlen för att sedan öka till riktigt snöfall dagen innan julaftonen. I år är allt liksom inte som vanligt. Först början av året som var en isande vit kall tid. Sedan med en vår som drog ut på tiden. En skön och varm sommar med en vacker höst. Så är vi där igen, VINTER. Jisses man har ju knappt hämtat sig sedan förra. Nä detta år har inte varit sig likt, vare sig i naturen, arbetet eller privatlivet.

Sitter har med fjärilar i magen och väntar på att någon ska börja buda. Än så länge har ingen lagt ett första bud på min bostad. Utan det verkar som de väntar in varandra. Ingen vill vara den första att lägga budet. Ingen vill börja styra båten utan man sitter och väntar att rorsman ska komma. Förstår de inte att fjärilarna flyger snart ur magen och då fryser de ju ihjäl. Fy bubblan vad jobbigt det är att vänta. Här är det inte: Den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge. Eller sjutton ramsan går. Nä här vill vi ha snabba besked och beslut.

Så nu sitter jag här och väntar, väntar, väntar och sliter mitt hår. Tålamod är inte min dygd. Kopparslagaren har tittat in på ett besök och gör sitt bästa för att underhålla mig. Snart ska jag lägga mig i en varm och go säng. Sluta mina ögon och drömma mig bort till varmare länder, rikedom och kärlek. För det är väl endast där i drömmarnas land man kan ha allt!

Ha det gott så här på sen onsdagskväll!

God morgon i snöstormen!

Hur många av er tycker att det är mysigt att ligga i sängen med vinden susandes runt knuten så här på morgonen. Upp med handen! Min hand har varit uppe hela tiden :o) Här är en som tycker att det borde vara allmänt så att när snön yr och det är halft storm utanför får man ligga kvar i sängen och slippa gå till jobbet. Så det så! Men tyvärr det är bara att släpa sig upp och ge sig ut i snöyran.


Tack alla going för att ni har hållit tummarna inför visningen. Trots det taskiga vädret med glashala vägar kom hela 5 familjer på visningen igår. Jag och mäklaren hade förväntat oss Nada! 3 st var riktigt intresserade så vi får se idag när mäklaren ringer runt. Nu är man nervös för att ingen ska vilja buda också. Undras när man slipper att gå runt och vara nervös hela tiden. Så idag är egentligen den stora dagen, inte visningsdagarna.

Nu ska jag försöka glömma detta för en stund och ge mig iväg till jobbet. En stor blöt puss på pannan till er som kommenterat och peppat mig dessa dagar!

Kör och gå försiktigt idag!

2010-11-21

Söndag eftermiddag har infallit och ....

.... första visningen har varit. Jisses vad man har fått slita för en halvtimmes visning. Allt personligt ska tas bort, diskbänk och bänkar ska vara tomma. Tvättkorg bort, handdukar bort osv. Tur att man har grannen där allt har stått under dagen. :o) Världens bästa granne må jag säga. Under tiden visningen var fick jag mig en kopp kaffe och Caesar fick mysa i sängen. Tyvärr var det inte många på visningen utan nu får man hoppas på visningen som är på tisdag.

Snart ska jag ut och gå i mörkret och duggregnet med doggen. Vädra bort negativa tankar och ladda med positiva tankar istället. Kändes ju lite deppigt att det inte var många på visningen och genast började oron gno i kroppen. Tänk om ingen vill köpa, tänk om jag kommer att sista på vårkanten med 2 boenden. Så därför ska jag och doggen ut på en lång, kall och blöt promenad. Sedan ska pannan på med kaffet och jag ska sätta mig i soffan och läsa bok.

Så börjar en ny vecka igen på måndag. En något lugnare på jobbet än förra veckan. Fast ännu mer nervöshet eftersom på onsdag visar det sig om någon är intresserad att köpa nuvarande bostad. Så nu får ni alla hålla tummarna så att det går vägen.

Ha en skön start imorgon bitti!

Pstt! Ni som har er blogg på blogg.se har jag inte lyckats kika in hos och tacka för er omtanke. Därför tackar jag här istället.

SysterYster, här kommer en stor puss på pannan från den minsta lillasyster du har!! :o)