2010-10-24

Hipp hipp hurra för mig idag!

Vilken underbar start på dagen det har varit idag. Varför, jo för det är min födelsedag idag. Dagen började med att Dotera med familj samt son uppvaktade mig vid frukosten. Äntligen var familjen samlad igen runt frukostbordet och det var så mysigt. Fick fina paket från dotera med familj. En snygg tunika, shampo och balsam från dotterns sortiment, kalamataoliver och mitt favoritgodis, lakritspingviner. Sonen uppvaktade med en helt ny, slät stekpanna i teflon. Kan låtas tråkigt men det var precis vad jag önskade mig eftersom den gamla har gjort sitt.

Senare idag kommer Mor och Far hit för att uppvakta. Då ska jag bjuda på middag och sedan kanske dra några spader med dem. Middagen kommer att bestå av kassler i ugn, Lenas special samt ett kallt glas öl. Känner att jag behöver släcka törsten från igår. ;o)

Igår firades jag av mina vänner, "Stora La Familia". Fick massor av fina viner och Thomas Boströms "Lobbyisten".  Jag slog till och gjorde middag som var mycket uppskattad. Fläskytterfilé med kantareller och dijonsenapsås. Till detta serverade jag potatisgratäng och vin i stora lass. Gammaldags hallonglas med frusna bär, maränger och chokladsås fick vara efterrätten med kaffe och Disaranno/päronkonjak. Vi satt länge till bords och njöt av maten och varandras sällskap. Sedan blev det lite musik och massor av prat. Lite mycket vin kanske för jag är törstig som bara den idag. hehe Dock saknades Marie, Simon och Ida för att samlingen skulle vara komplett. Kvällen blev inte så sen eller snarare natten. Vi avrundade vid 1-tiden och alla lullade hem lagom berusade.

Senare ikväll kanske Marie, Simon och Ida dyker upp för en kopp kaffe. Allt beror på hur det är hemma hos dem. Milon stackarn (deras hund) fick diskbråk och har opererats vilket gör att han måste passas hela tiden. Så vi får se om de dyker upp.

Nä nu måste jag fixa inför Mor och Fars ankomst. Ha en bra dag allihopa!