2009-12-05

Hehe i brist på annat att göra....

...gjorde jag samma siffertest som gumzan Afrodite. Det här blev resultatet.

Jag blev siffran Åtta. Den runda goa siffran. Åtta ja det smakar bra i munnen...

Åttor förutspås världsstor framgång, kanske på grund av sin otroliga övertygelse och viljestyrka. Bring it on to me, säger jag bara. Inte fasiken har jag sett någon tendens till detta.....

Du kan ibland verka kylig trots att du har stor medmänsklighet, vilket förvirrar de nära och kära. Ops detta är ju inte bra. Måste nog börja säga "Jag älskar dig" ännu mer....

Som åtta känner man sig ofta missförstådd. Japp hela tiden. Folk förstår inte alls vad jag vill ha och vad jag vill göra. ;o)

För att nå dina mål går du gärna den långa vägen, bara du slipper att få råd ifrån andra. Nä hellre en massa råd så vägen blir kortare till målet. hehe

Tycker du arbetet är intressant kan du jobba hur mycket som helst. Aha! That's what happen to me right now! Ni ser jag har fasiken tappat svenskan på grund av Indiernas besök. :o)

Se upp så att du inte försummar dina närmaste och glömmer att säga vackra ord till dem. Tycker jag säger vackra ord hela tiden. Typ "@$$$@@@@$$$", "attans helvetes attans" osv.

Din enorma arbetsvilja och prestationsförmåga kan leda till att du drabbas av så kallad dålig stress. Var rädd om din psykiska hälsa. Okej Syrran har du varit inblandad på något sätt eller? Här kommer Syster Ysters pekfinger igen. Men du vet jag älskar dig ändå!!!!!

För att du ska kunna ha ett fungerande förhållande måste du ha antingen dra ner på arbetet eller ha en mycket förstående partner. Och var finns denne någonstans då? Komsikomsi, jag lovar att inte arbeta så mycket......

Saturnus regerar ditt liv och de bästa färgerna för dig är mörka färger som svart och mörkblått. Japp det är mina färger det...

Man kan ha hur roligt som helst när man gör sådana här tester. Har ni tråkigt och behöver hjälp med att dra på smilbandet. Gör tester......

Nu till alla mina underbara vänner därute. Ni är helt fantastiska och att ni orkar stå ut är ett under. Men det är väl som man säger. Finner man vänner så finns de där oavsett...

Puss och kram till er alla!

Till min älskade storasyster. Aj den kändes, den där sparken. Kändes betydligt bättre med pussen på pannan. Ska försöka sköta mig. ;o) Men du vet ju hur det är. Nytt jobb, visa framfötterna för att komma någonstans. Säkra framtiden så gott det går. Du har ju varit där du också och är där ibland fortfarande. Puss på pannan från mig. Älskar dig!


2009-12-02

Tiddelido!

Jodå jag finns här fortfarande men har varken orden eller orken att just nu göra inlägg varje dag. Just nu är det mycket kring mig som gör att jag inte har ork. Jobbar sent in på kvällarna och när man kommer hem så är det en massa fix som ska göras. Men lite uppdatering vad som händer runt mig ska jag försöka få ner nu.

Först och främst så tar det nya jobbet oerhörd kraft från mig. Mycket att göra, massor av uppgifter som ligger flera månader tillbaka som måste ordnas upp. Sedan är det månadsbokslut som ska klaras av i början av varje månad. Ikväll var jag hemma vid 21-tiden pga att vi måste avvakta uppgifter från andra länder som har lite mer släpphänt attityd. Kraven i Latinamerika och Mellanöstern är inte lika höga som här i Sverige.

På toppen över detta springer jag på en massa lägenhetsvisningar eftersom jag än så länge inte har hittat något nytt bo. Den lägenhet jag skrev om tidigare hade ett horribelt utgångspris vilket gjorde att jag var tvungen att backa. Sedan ringer de i förrgår och undrar om jag fortfarande är intresserad. De ville ha ett bud som jag nu i efterkrankens klokhet inser att det är för högt. Jag kommer inte att tjäna speciellt mycket per månad och mitt mål är ju att få ner månadskostnaden rejält. Suck, lägenheten är verkligen superb men månadskostnaden och lånekostnaden på den gör att månadskostnaden sjunker endast med 700:- per månad. Jag hade nog tänkt mig en betydligt högre förtjänst varje månad, eller vad man nu säger.

Utöver detta har vi ju som sagt besök av Indier som kräver rätt mycket kraft från en. Inte bara att de är oerhört kompakta och gillar att nästan sitta i knät på en utan även att man ska tala engelska hela dagarna. Så hjärnan är lite av en härdsmälta när man kommer hem.

Början på denna vecka har varit extra tuff eftersom jag tog svininfluensa vaccinet som sänkte kroppen nästan omgående. Tog vaccinet i måndags och redan när sprutan stacks in i armen kände jag att tjoho vad ont detta kommer att göra. Jag säger det då att läkare ska inte ge sprutor. Fy satan vad ont det gjorde pga att läkaren lyckades träffa en nerv i armen. Vilket i sin tur ledde till bortdomnad arm, svullnad och en värk utan dess like. Sedan under natten var det svårt att sova eftersom man hela tiden lyckades lägga sig på den lilla värkande armen. Mitt i natten började jag frysa och få rejäl frossa. En feberattack med runt 39 grader visade det sig vara. Dock vaknade jag feberfri men otroligt trött och med värk i kroppen. Släpade mig iväg till jobbet. Under gårdagen så steg febern igen när man satt mitt i bokslutet och visade en topp på 39 när jag kom hem. Just nu har jag bara en influensavärk i kroppen men ingen feber tack och lov.

Jag och sonen springer också runt och tittar på olika alternativa gymnasium som han är intresserad av. Så jobbar man inte över så springer man på lägenhetsvisningar alternativt gymnasiumbesök.

Så det mina vänner är vad som suger kraften ur mig just nu. Dock läser jag alla era kommentarer men har inte orken att svara tillbaka. Så jag vill bara säga här och nu:

Tack för ni finns här och fortsätter ger era käcka goa och underbara kommentarer. De gör livet lite ljusare faktiskt!

Massor av kärlek och kramar från mig till er!