2010-10-12

Tisdag och uppkopplad!

Håhåjaja så är vi inne i mitten av oktober redan. Dagarna bara flyger iväg i ett yrt tillstånd. Har nu haft yrsel till och från sedan svimningen. Idag blev jag uppkopplad mot 24-timmars EKG för att mäta hjärtfrekvensen och se om det är hjärtat som gör att jag är yr till och från. Tror inte det utan mer att jag lyckats få någon virus på balansnerven.

Har därför gjort en egen liten checklista för att beta av den ena orsaken efter den andra. Nu under kvällen har jag kollat synen för att se om det har blivit någon förändring på den fronten som kan ställa till med yrseln. Visst har ögona börjat förändra sig men inte till den milda grad att man ska bli yr. Så då kan jag ticka av det. Nästa blir att kolla HB:et för att se om jag har någon järnbrist. Ska även försöka ta sänkan för att se om jag har någon infektion eller något virus i kroppen. Sedan knotknackaren för att lösa upp eventuella låsningar. Blodtrycket tyder inte på något som skulle kunna påverka yrseln. Men det ska kollas också troligen med en 24-timmars mätning. Så här kommer man att vara uppkopplad till och från. :o)

I lördags var det dags för öl- och whiskey mässan i Nacka Strand och biljett var bokad. Tror ni jag kom iväg, inte då. En halvtimme innan vi skulle åka vände sig hela magen ut-och in så det var bara att stanna hemma. Men jag missade tydligen inte så mycket för det var proppat med folk och att ta sig fram för att prova en öl eller två tog 30 min. Att ta sig till nästa provställe tog cirka 1 timme. De som har varit där tidigare sa att så har fulltsmockat har det inte varit tidigare. Även de var lite besvikna för att få sig något till livs var stört omöjligt vilket medförde att intagandet av dryck gjordes med försiktighet. Synd för de som tog sig iväg för de var inte så nöjda med lördagen. Själv orkade jag inte tänka så mycket utan hulkade och sov ett par timmar. På kvällen var det som bortfluget och endast en liten sur eftersmak kunde skönjas. Misstanke finns att smörgåsskinkan kanske var dålig. Så den åkte i soporna omgående. Dumt gjort för jag borde ha åkt tillbaka till affären med den och krävt pengarna tillbaka. Men men det är lätt att vara efterklok. ;o)

Så vad har ni haft för er då?