2009-07-10

Gjorde en personlighetstest....

... inne hos Lisa och här blev resultatet.

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Den stämmer rätt bra fast ändå inte... hehe Men fasiken vilket fel val jag har gjort på yrke....

Testa du också och se om resultatet blir vad du tror dig veta om dig själv. Personlighetstest

Gissa vad???

Jag har semester trallalalala och det i hela 4 veckor framåt. Idag gjorde jag min sista insats på jobbet för ett tag framgent. Nu ska det latas, lapas sol och badas, njutas i 4 hela veckor. Tjohej!

Något som gjorde det extra gött att gå på semester idag var att helt plötsligt spricker hela himlen upp och en stor sol tittar fram och värmer min frusna kropp. Det måste ju vara ett tecken på att nu är värmen tillbaka och likaså solen. Att moder sol hälsar min semester på sitt vackraste humör. Jajamän!!!!

Okej godingar därute, får väl förklara mitt inlägg igår kväll. Jag är så glad att se att jag har fått nya läsare och att ni "gamla" finns kvar så jag var tvungen att skriva något. Säger igen Puss på er för ni gör min dag!

2009-07-09

Ni ska inte tro att jag inget märker....

...att ni har lagt span på mig. hehe

Så himla kul att ni vill hälsa på alla mina nya som gamla bloggintresserade och ni andra underbara människor på andra sidan skärmen. Puss på er för ni gör verkligen min dag bättre!

Halloj allihopa!

Sitter på jobbet och det är så lugnt. Inga som ringer, nästan inga mail som ska hanteras. Helt enkelt urtråkigt. Regnet vräker ner utanför och blåser gör det. Nu längtar man bort kan man säga. Gissa vad det är för vecka nästa vecka?? Tjoho då är det första semesterveckan.

Tiden släpar sig fram och kroppen riktigt längtar efter semestern. I år händer något som inte har hänt sedan maken gick bort. Sonen har blivit medbjuden på en lyxkryssning och kommer troligtvis vara borta i 4 dagar och nätter. Dottern har ju flyttat hemifrån så jag kommer att vara helt barnfri och hundfri för Far har lovat att ta hand om Caesar. Snacka om att det känns konstigt. Nu snurrar det massor av planer på vad jag ska göra. En sväng till London, Göteborg eller Stockholm. Ja det återstår och se om nu sonen kommer iväg.

Förslag mottages på vad man kan hinna göra på dessa dagar!

2009-07-06

Måndagkväll och kortspel!

Hann knappt komma hem från jobbet innan grannens son knackade på och ville vara här. Hans farmor har kommit för att ta hand om lilla Tyra medan de är på Mallis 2 veckor. Farmor är en riktigt krutgumma och klår upp grannsonen 17 år. Så då ville han inte vara hemma. Nu har vi spelat kort i flera timmar och till slut tröttnade grannsonen och min son. Jag vann de sista matcherna och då ville de inte spela längre. De gav upp och knatade ner för att hänga vid tv:n.

Idag har vi haft det riktigt svalt, regningt och blåsigt. Inget kul väder alls för alla semesterfirare. Tycker riktigt synd om de som startade sin semester denna vecka. Snacka om kontraster, från 30 grader plus och sol till 14 grader plus och regn. Eftersom jag har denna vecka kvar att jobba så spelar det ingen roll för mig. Är rätt nöjd med detta väder för luften blir bättre på kontoret. Vi har noll luftkonditionering vilket gör att tempen stiger inne snabbare än tempen ute. Förra veckan hade vi 35 grader varmt och ingen luft. Idag hade vi bara 25 grader och lite luft. Imorgon har vi nog det ännu svalare och mer luft.

Om man tittar på väderkartan verkar ju västkusten och nedåt sol och lite mer värme än här. Vet inte om det är sant. Ni som bor på andra sidan. Har ni haft bra väder idag?

Snart är det dags att kasta ut grannsonen och nanna kudden.

Ha en underbar dag imorgon!

---------------------

23:46
Gaaa kan inte grannsonen gå hem snart?? Han vill verkligen inte hem för att farmor är där. Jisses pojk jag ska upp och jobba imorgon. Nu spelar han och sonen Wii och lever rövare. Men som straff får de ta nattaturen med Caesar.. hehe

Nu ska i alla fall jag nanna kudden.

2009-07-05

Söndag och svalare men än så länge inget regn!

Snacka om att man har blivit bortskämd med värmen. Idag är det 18 grader i skuggan och man tycker det är kallt. I solen har vi runt 25 grader och det känns kyligt. hehe

Dagen har spenderats med sonen och grannens son spelandes "Neger och President", poker och Chicago. Trevligt när ungdomarna trivs i ens sällskap. Tyvärr ligger man i lä när det gäller dessa kortspel. Förlorade nästan varje gång. Pojkarna skrattade gott när jag gjorde segergest vid vinst 3 ggr. Men men allt för att roa de unga. Pappa Granne har dragit iväg med en kompis och dricker öl. Grannsonen käkade sallad med tonfisk tillsammans med oss.

Ikväll blir det lugnt och sansat. Ska grilla med sonen och sedan slötitta på tv:n en stund innan man nannar kudden.

Hoppas att ni har en skön söndagseftermiddag och kväll.

Snabbt inlägg och sedan nanna kudden!

Idag har det varit en bra dag trots det ostadiga vädret. Sovmorgon och frukost i det gröna på altanen. Solen sken och det var lagom varmt. Kaffe med grannen och sedan ringde telefonen. P ringde och undrade om vi inte kunde strosa i staden och ta ett glas. Självklart ville jag det. Tog cykeln ner till staden, strosade med P och tog ett stopp vid gästhamnen. Ett glas rosé i sommaren och vid vattnet med en god väninna är inte helt fel. Sedan cykeln hem för att förbereda för grillning med bästa väninnan M och grannen. Så jag kan inte klaga på denna underbara dag trots regn, svalare luft och åska.

Det enda som störde var sonen som inte kom hem som han skulle. Var tvungen att ringa och förklara för honom ett och annat. Bara för att kompisar sover här innebär inte det att man kan vara ute hur länge som helst. Men nu är de här och jag har skällt ut dem för att utnyttja att de sover här. Nästa gång blir det ett telefonsamtal hem till föräldrarna deras om de inte kommer i tid. Nu vet de det.

Nu ska denna dam nanna kudden och önskar er alla en underbar söndag.