2011-02-20

hjälp....

... helgen är redan över och jag har inte hunnit packa ett smack. Flytten går ju om en och halv vecka och ännu har jag inte lyckats fylla några flyttlådor. Nu känner jag hur pulsen stiger och paniken börjar härja. Hur i hela friden ska jag hinna??? Ett stort boende som ska minskas till ett litet boende. Har jag rensat?? Nä, inte jag, inte. Helgerna som har varit precis som den här har gått åt till att fira födelsedagsbarn, flyttkalas och så vidare. Mycket trevligheter och inget packande.

Men nu ska det börjas denna vecka. Låda efter låda ska fyllas, låda efter låda ska gås igenom i förrådet för att ge plats för packning. Hujeda mig, nu är det inte långt kvar. Börjar bli lite nervös faktiskt inför själva storflytten. Snön ligger djup och kylan är kvar. Hur ska det gå att flytta tunga möbler i detta?? Ja knepigt är det. Fast det löser sig säkert som allt annat.

Gårdagen ägnades åt att fira Far som har nu intagit den aktningsvärda ålder, 80. Först på morgonen åkte dotera och freunde dit och gratulerade med frukost. Sedan var jag och sonen där på en 3-rätters middag och mycket gott att dricka. Far blev lite på snusen likaså mor. Lätt röda om kinderna och fnissande och pratiga var de eftermiddagen och kvällen igenom. Så jag tror nog att Far var nöjd med dagen fast han egentligen inte ville bli firad.

Dagen idag ägnades åt dotera och freunde. De har flyttat och ställde till med ett sjudundrandes flyttkalas kombinerat med Freundes födelsedag. Trevligt och mycket folk.

Nu sitter jag här och försöker koppla av för att återigen ta mig an en ny vecka. Hoppas att er helg har varit bra.