2011-02-27

I min fantasi....

...rullar  jag runt i mjuka kuddar och packningen är klar. Men inte då, här står man med huvudet djupt i flyttkartonger, svär och bär sig åt. Har jag lyckats packa allt. Nä inte ens hälften. Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Jag hittar hellre på andra saker än att packa. Så nu är det bråda dagar fram tills på lördag då det stora flyttlasset går.

Igår var jag på "A night at the Opera" Queen konsert med Johan Boding. Vilket drag och vilken artist Johan är. Första delen var väl lite för "skrikig" för mig eftersom jag har aldrig gillat Queens "A night at the Opera". Men i andra akten brakade det loss och folk började ställa sig upp och dansa osv. Riktigt bra gjort av Johan Boding, Night of Queen Band & Choir och musikerna som jag inte kommer ihåg vad de hette.

Innan showen var vi ute och åt en riktigt god middag. Vad sägs om Filé Mignon Black & White, klyftpotatis och en flaska Mauro till detta. Mums....

Sedan bar det hemåt och checka in nya huset eftersom de skulle vara klara. Men se det var de inte. Snopet men sant. Så då får man springa dit idag istället och kolla in det färdiga resultatet.

För snart bär det av med kartonger och påsar. Onsdag börjar flytten och ska vara klar på söndag. Tjoho vad det kommer att gå bra.... Nästan inget packat... Sonen flyr huset för att slippa packa och mor hans är inte så mycket bättre....

Näpp nu måste jag sluta för att dyka ner i kartonger och påsar igen...

Tjingalong!!!!!!!!