2010-11-18

Morgonstund har guld i mun...

...vilket jävla skitsnack. Inte fasiken är det guld att stiga upp i ottan och kika ut på en frostbiten gräsmatta. Nänä tacka vet jag, varm och go säng.

Se nu är man tillbaka till sina vanliga gängor igen. Här vaknar man inte pigg och gla utan som den värsta maran med håret stretandes åt alla håll och kanter. Jag börjar starkt fundera på att anlita en sminkör som fixar make-upen medan man sover. Får då behöver man inte skrika av fasa när man slänger ett trött öga i spegeln. Dock blir det ett problem med att duscha på morgonen. Fast va fasiken det kan man ju ändra till att duscha på kvällen istället. Japp en sminkör OBS sminkör ej sminkös ska jag nu ut och jaga. Kanske kan man betala i natura för antar att malar antas inte som betalningsmedel.

Idag är det torsdag och snart fredag. Nu börjar fjärilarna röra om ordentligt i magen. För snart smäller det till och det är dags för visning. Men först ska det städas och piffas till. Jisses fattar inte riktigt hur det ska gå till. Har ju inte varit hemma något på kvällarna denna vecka. Hmm får nog försöka använda malarna och ta hit städhjälp.

Nu ska denna donna iväg igen på levernatörsmöten och än så länge har jag inte anställt någon sminkör så man får kladda på själv lite granna.

Ha en underbar torsdag!

2010-11-17

Jämmer, jämmer och återigen jämmer!

Trött som en gnu försöker jag nu tömma ut det sista i en kortsluten hjärna. Ögonen snurrar hej vilt i ögonhålorna, munnen gäspas nästan ur led. Först har man snackat så att gångjärnen knarrar, sedan sitter man och gäspar stort. Knak, brak i käken. Surr burr i hjärnan. Sängen skriker högt efter sällskap. Äsch nu slutar jag med ordbajserit och dyker ner i sängen i stället!

Sov gott och ha en riktigt underbar natt!

God morgon bloggisar!

Så börjar återigen en ny dag med nya utmaningar. Förhoppningsvis blir det inte en lika sen kväll idag som igår. Definitivt ingen middag med kollegor utan direkt hem och bara slänga sig i myskläderna. Sedan plugga matte med sonen. Om jag nu gör någon nytta där. :o)

Ha en underbar dag därute!

2010-11-16

God natt!

Så är en dags arbete avslutat och jag är trött, slut och helt tom i bollen. Har precis kommit hem från 4 olika möten idag. 2 leverantörsmöten och 2 interna möten samt en avslutande middag, vilken jag inte kunde hoppa från. Så nu ska denna donna lägga huvudet på kudden och snusa fram till imorgon då ytterligare en dag startar med leverantörsmöte, internt möte, guidad tur i produktionen. Slutklämmen på dagen är väl det bästa för då får man verkligen en inblick i hur ens företag producerar live. Det ska bli riktigt kul faktiskt även om det är planerat en sen guidning.

Sedan är det bara hem och plugga matte med sonen inför ett stort prov på torsdagen.

Så nu mina vänner ska jag lägga huvudet på kudden och sova till 6 i morgon bitti för att åter ta mig an en ny dag.

Sov gott allihopa!

God morgon, NOT!

Vaknade kl 2 inatt och har inte kunnat somna om ordentligt igen. Så nu är jag rejält trött men måste jäkta iväg till jobbet. Fy bubblan! Hoppas att dagen går fort och att jag snart är hemma igen så jag kan krypa ner i sängen och sova ordentligt. Utan konstiga drömmar och kurrande mage. Konstigt att magen kan kurra när man har ätit en rejäl middag. Men så var det. Antagligen alldeles för mycket mat sent på kvällen.

Hoppas dock att ni får en riktigt trevlig dag därute!

2010-11-15

Jäkt jäkt jäkt!

Ett snabbt inlägg får det bli eftersom jag ska alldeles strax iväg på kvällsmöte med middag med en leverantör. Dagen idag har varit någorlunda lugn och det är tur det. För från och med ikväll blir det hektiska dagar framåt. Kul samtidigt som väldigt jobbigt eftersom jag också har en visning som ska ske till helgen.

Jag hoppas att ni alla har det bra så här måndag kväll. Nu är det bara några kvällar kvar sedan är det fredag igen. Tjoho och sedan är det dags, VISNING. Mama Mia hur ska det gå?? Äsch nu skiter jag i det och ger mig iväg.

Tjing!

Kuckeliku klockan är sju. Dags att vakna!

Så har måndagen infallit och det är tungt att stiga upp ur sängens sköna värme. Jag tror att jag har valt helt fel yrke. Mitt yrke borde vara sängtestare. Tänk att få krypa ner under täcket, dra det över huvudet och bara känna in om sängen är skön. Är den inte det går man till nästa säng och nästa och nästa. En måndag morgon lockar yrket som sängtestare.

Dagen idag börjar med ett besök på banken för att betala handpenningen på den nya lägenheten. Lägga upp en lånebild och sedan hasta iväg till jobbet. Förhoppningsvis blir dagen inte så hetsig utan ett lugnt tempo.

På kvällen blir det middag med en av leverantörerna jag ska träffa denna vecka. Den här veckan blir en tuff vecka med 2 leverantörsmöten per dag i tre dagar. Pju blir tufft! Sedan blir det troligen sena kvällar eftersom leverantörerna oftast vill bjuda på middag efter en dags arbete. Får se om jag hänger med på alla då denna vecka är en fixa-ordning-hemma inför visningen på söndag.

Nu måste denna dam hasa sig in duschen för att vakna upp ordentligt! Ha en underbar dag därute!

2010-11-14

Nu är det kvällen!

Mörkret lägrar utanför och man ser knappt handen framför sig om man inte har några lampor. Hua vad snabbt mörkt det blir nu om dagarna. Tycker att man knappt hinner vakna, blinka lite granna och så vips är det mörkt och kväll.

Magen är mycket bättre nu och börjar stabilisera sig. Den här helgen har jag verkligen legat i och röjt i skåp, klädkammaren och inneförrådet. Har städat i ordning på kontoret så nu är det riktigt fint där. Känns så skönt att jag har hunnit med detta eftersom det är en tung vecka som väntar.

Igår kväll var det pokerkväll hos grannen. Jag som är emot att spela om pengar satt där och spelade som bara den. Men det var för att vi bestämde ingen fick behålla pengarna utan de gick tillbaka in i sparbössan. Vi åt god paella och drack gott vin till. Hann väl ligga en timme på kudden innan magen satte igång. Så nu är jag helt slut och tänker pallra mig upp i soffan och bara slappa.

Ha en skön söndagskväll!

Söndag och dags för brunch!

God morgon eller god eftermiddag what ever! Nu ska det njutas av en brunch tillsammans med sonen. Vi skulle ha firat far idag men eftersom denna dam inte mådde så bra inatt så har vi skjutit på det till nästa helg istället. Har kört porslinsbussen ett par timmar inatt/morgonkröken men nu känns det okej. Hungrig som attan är jag. Så nu ska det svullas tillsammans med sonen.