2010-12-19

4:e advent och snöflingorna singlar ner så sakteliga!

Jisses det är den 4:e advent redan och bara ett par dagar kvar till julafton. Här har man precis återhämtat sig från en sjudundrandes influensa och humöret är inte på topp. Efter att ha legat sjuk i över 2 veckor och gnällt så känns det som det glada humöret och sinnet är långt borta. Just nu borde man tindra, sjunga och vara glad för snart är julen här och med det en massa ledighet. Men så är det inte.

Att sälja sitt boende är inte så lätt. Ingen har än så länge visat så stort intresse att de har lagt ett bud. Så nu ser jag en tung vår framför mig med lite klirr i kassan. Därmed påverkar det även planerna inför jul och nyår. Vågar inte planera något som kostar pengar eftersom livremmen måste strammas åt för att klara dubbelt boende. Att planera renovering av nya boendet går inte för jag vet inte hur mycket som trillar in och stannar kvar i kassan. Just nu känns det som att det där med att flytta var en jäkligt dålig idé. Pessimisten har vaknat och bankar på. Slår hårda tunga slag och mitt vanliga glada jag har svårt att stå emot. Tungsinnet drabbar hårt.

Därmed varför jag inte har bloggat något på ett tag. Mörka tankar tynger ner skrivorken och texten som kommer är bara deppig.

För nu är allt annat än glatt och roligt. Endast en massa oro, gnäll och tandagnissel. Toleransnivån är låg och leenden har gått i ide. Så mina vänner jag skriver inte så mycket för livet känns allt annat än glatt.

Ta hand om er och njut av det som lyser upp er tillvaro!