2011-03-07

Måndag kväll....

... slut som en, ja jag vet inte vad. Jag är trött både fysiskt och psykiskt. Ska snart nanna kudden och snarka hela natten lång. Ikväll fick vovvsen komma hem för första gången i den nya lägenheten och han var lätt förvirrad. Alla möblerna, hans sovplatser, kläder etc var det samma som när han åkte hemifrån ifredags. Men vart sjutton tog trappen vägen och alla rummen?? Efter ett par förvirrade timmar så har han nu funnit sin plats i sonens rum och sover sött.

Dagen idag var trög för jag ville bara hem, inte jobba. Skulle behöva vara ledig en vecka till för att få iordning på den gamla lägenheten. Men nu får man köra kvällar istället och ta i hårt till helgen.

I vårt nya hem börjar saker komma på plats och dessutom börja fungera som de ska. Internet har varit lite skakigt men nu hoppas jag att det inte ska bli problem igen. Telefonen är inkopplad och fungerar. Det enda som inte fungerar 100% är mobilen. Telenor är värdelös som operatör. Har nästan ingen täckning överhuvudtaget här i nya. Så får knata ner och försöka byta ut operatören. Har ni några förslag???

Nä nu gäspar jag munnen ur led och ögonen faller ihop, fingrarna hittar inte tangenterna och hjärnkontoret börjar logga ur. Dags för nattinattpromenaden med vovvsen och sedan krypa ner under täcket.

Sov gott!

2011-03-06

Söndag förmiddag....

... och sitter vid köksbordet i den nya lägenheten. Tjoho äntligen har man flyttat och fått iordning någorlunda. Nu återstår bara finliret i den nya och lite småplock från den gamla.

Flytten gick igår och det gick förvånadsvärt bra. Många vänner som hjälpte till igår och flyttade vilket gjorde att det gick superfort. Har dock massor av grejor kvar i gamla lägenheten som måste fixas och slängas eller lämnas bort. Snart ska jag gå bort till gamla och plocka med det som inte kom med igår. Kommer nog att ta lång tid innan den lägenheten är tömd.

Men vill njuta en liten stund till.

Ha en bra söndag.