2011-09-18

Åh så skönt....

... tog en timmes promenad med Jensa istället för att åka och shoppa slut på pengarna. Visst var jag duktig. Jajamänsan dessutom hittade vi lite höstisar som kommer bli en smaskig svampsås.

Inte blev det så jättemånga men det räcker till sås åt mig och sonen. Nu sitter jag här nöjd och sippar på mitt eftermiddagskaffe. Tagit några  knäcke till så att jag stillar hungern tills det är dags för middagen.

Sedan blir det väl att dunsa ner i soffan och slötitta på tv.
Söndag och har inget inplanerat måste...

Visst är det skönt med söndagar om man inte har något inplanerat måste? Dagen idag finns inga måsten utan bara en söndag att vara. Så skönt!

Just nu denna morgon har jag legat länge och dragit mig. Sitter och äter en brunch och funderar på vad jag vill göra. Tror att jag drar en sväng till Plantagen. Behöver köpa rosjord och annan jord, kanske en bukett som jag kan ha inomhus och även kanske en ny inneblomma. Får se vad det blir.

Igår blev det ju som sagt ingen kräftskiva utan tänkte att vi kunde ändå köra med skaldjur. Men se så blev det inte. Utan det blev hämtmat från Thai Express och så lite kolgrillat grekiskt istället. Trodde att vi skulle vara hos mig men se så blev det inte heller. Sonen hade feber och huvudvärk så vi fick flytta det till Gunnar istället. Stackarn han som  är mitt uppe i flyttpackning. Inga glas, knappt några tallrikar och bestick. Fast det fungerade i alla fall eftersom vi fick bestick med från Thai Express och jag sprang hem och hämtade några glas. Vi fick i alla fall en trevlig afton hela gänget och avrundade ganska tidigt.

Därför vaknade jag tidigt i morse men jag bestämde mig för att idag är det sovmorgon så nu ska det sovas. Tog ett tag för tomtarna på loftet att acceptera att kroppen ville ligga kvar längre. Hmm undrar vad som har hänt med tomtarna? De har ju alltid haft svårt att vakna annars. Kan vara för att jag har varit sjuk i en hel vecka kanske. Ja så måste  det vara. Puh tänkte att det skulle bli nya tider här nu.

Så vad har ni för planer för söndagen?