2012-01-13

Igen har jag svårt!

Nu är det tredje natten i rad som jag har svårt att sova. Har provat alla möjliga knep. Har ni några tips?

Säng säng säng sova sova. Lamm efter lamm, uppe i flera tusen.

Gäsp!


2012-01-12

Kuckeliku klockan är över sju!

Det är dags att vakna nu!

Sitter här med sonen och käkar frukost. Nu är vi tillbaka i de vanliga gängorna igen. Han till skolan och jag till jobbet. Det blir så mycket enklare att gå upp när han inte ligger och sover när man ska gå upp. Nu ska  vi alldeles strax åka till stationen.

Ha en underbar dag därute!

2012-01-11

Nu har jag verkligen snöat in....

...på att spela CastleVille på facebook. Eftersom jag inte tycker att det är något bra på tv så började jag spela lite granna och nu är jag har jag snöat in på detta spel. Undrar om det är ett tecken på ålder?

En del får progressiva glas medan jag snöar in på spel. hehe

Men måste säga att detta tömmer verkligen mitt huvud och jag glömmer helt bort bekymmer och besvär. Så nu ska jag bara djupdyka en gång till i spelet för att sedan sluta mina ögon.

Pöss på panna från speltokan!

Sova säng säng säng

Har nu försökt sova men lyckas inte. Passar därför på att skriva i bloggen istället.

Idag har det varit full rulle hela dagen. Först jobb sedan bankbesök för att därefter besöka kiropraktorn. Kanske är det därför man inte kan sova.

Men nu måste jag verkligen försöka.

Sov gott!


2012-01-09

God kväll

Idag kan man säga att vi fick känna på vintern lite. I morse när jag åkte iväg till jobbet stod termometern på -10 grader. Så fort det blir lite minusgrader fryser låset till garaget. Och vad hade det gjort i morse? Jo naturligtvis frusit. Så det var bara att pumpa in låsolja och vänta. Till slut kunde jag ta mig in i garaget och vad upptäcker jag då? Jo att jag hade glömt stoppa i sladden till motorvärmaren. Fi satan vad kall bilen var. Brrrr!

Dagen bara sprang iväg på jobbet och vips var det dags att gå hem. Jag var helt slut när jag kom hem. Vet inte riktigt varför men jag kände mig helt tom i bollen. Men till min glädje satt sonen och pluggade. Det känns så bra för ett bekymrat modershjärta. Han ligger efter ganska mycket i skolan så det har varit mycket plugg under jullovet. Nu ska han börja igen och vi får se hur mycket som är kvar att ta igen.

Middagen bestod av min glömda matlåda eftersom sonen varit en sväng på stan' och käkat där. Sedan satte jag mig med att spela facebookspel för att tömma ur hjärnan. Så nu är den nästan alldeles tömd och det börjar närma sig sängen.

Så sov gott alla godingar!

God morgon!

Klockan är över sju och tuppen har redan galt. Likaså har klockskrället gjort. Gäsp!

Ha en bra dag!

2012-01-08

Kvällen har kommit och är jag trött?

Nä inte ett dugg.
Ont i huvudet? Ja så inåt förbenat.
Gjort idag? Spelat spel på datorn. Det är vad jag har orkat med idag.

Sonen gjorde middagen, spaghetti och köttfärssås. Mums! Jag tog en snabb runda med Caesar och höll på att frysa arslet av mig. :-) Man blir lite extra frusen när man har ont i huvudet.

Ska snart krypa ner i sängen för att anträda en ny arbetsvecka. Ska bara spela lite till. Är det förslavande att spela på datorn, JA!

Tjing nu har jag inte tid mer. Måste bygga på mitt kungarike. :-)

Söndag eftermiddag....

... och jag har precis fått i mig frukosten. Idag har jag ett sjudundrande besök, kopparslagaren. Han har bankat och bankat sedan kl 5 imorse. Känner mig helt sönderslagen och orkar knappt göra något. Och jag som inte ens drack ett glas rött igår. Hade tänkt det men maten blev ju som den blev och att dricka ett glas rött lockade inte.

Idag blir det soffläge hela dagen. Glana på tv och sippra kaffe. Sonen har lovat att gå ut med Caesar så att han får lyfta på benet då och då.

Vi har också lite av en sorg här i huset idag. Vi har skurit upp den sista julskinkan. Snyft! Nu är den snart slut och vi får återgå till vanliga tråkiga morgonmackor.

Men men allt gott har ett slut så även denna gång. Vi syns till jul igen, kära goa julskinkan. Dock däremellan fuskar vi lite och gör påskskinka. Den är nästan lika god. :-)


Middagen igår blev ju rent ut sagt katastrof. Sonen åt middag på stan istället och jag letade efter något gott att ätt i skafferi och frys. Vad fann jag? Jo en liten sketen Felix tacopaj.Det blev min middag igår :-(

Nu ska jag krypa upp i soffan och tycka synd om mig själv!

Så vad ska ni göra idag?