2009-08-28

Fredag kväll och regnet strilar!

Så har en arbetsvecka till förbrukats. Måndagen och tisdagen var inte så najs. Men sedan har veckan rullat på och helt plötsligt är det fredag kväll. Jag och sonen bestämde igår att vi skulle grilla. Hur kul är det på en skala om 1-5 när regnet strilar? Men vi är inte bang. Vi stog där med paraply och grillade. hehe

Denna vecka har verkligen varit speedad. Hann inte riktigt med innan det var fredag kväll. Hur som helst, imorgon är det sovmorgon. Jabadabado!!!!!!!!!!!!!

Lördag morgon är nog den bästa morgonen på hela veckan. Första morgonen som ingen nedrans väckaklocka ringer, frukost lagas i lugn och ro. Skönt!

Hoppas ni alla har haft en bra vecka. Har varit dålig på att kommentera men det har varit fullt upp de dagar man varit frisk.

2009-08-26

Är tillbaka efter en eländes matförgiftning!

Okej nu har man testat det också. Trodde jag hade lite hang-over från lördagens kräftskiva men det visade sig vara en släng av matförgiftning. Lyckades med konststycket att snaska i mig dåliga kräftor. Det sjuka i det hela är att kräftorna smakade inte illa. Skumt, men vi är 4 st som blev dåliga och vi åt av samma kräftor. Vi sjuknade in pö om pö och jag var förstås sist ut. Troligen för att jag inte åt så mycket av dessa kräftor. Den som åt mest insjuknade efter ett par timmar bara. Synd var att vi snaskade i oss allihopa och har inget att gå till affären med. Fy usch och tvi vad dålig man blir. brrrrr

Men nu är jag på fötterna igen och har jobbat idag. Trött som attan är jag, vilket inte är så ovanligt hehe. Ikväll blir det soft i soffan tillsammans med vampyrer och Ahlgrens bilar. Kanske ett glas vin (rött) så att man känner sig som en i gänget. hehe Hoppas nu att True Blood är sevärt men som tur är, det finns en avstängningsknapp.

Hoppas att veckan hittills har varit bra för er.

2009-08-23

Söndag och huvudet under armen!

Hej och hå idag är det lite tungt. hehe Förstår inte varför *L*. Kräftskivan var super och kräftorna goa. Tror minsann att jag lyckades få i mig en dålig kräfta för idag är huvudet under armen och skriker. ;o) Vi blev till slut 16 st barn och vuxna. M hade fixat det jättefint och alla gäster hade något ätbart med sig förutom kräftorna. Så bordet dignade under alla pajer, kakor, sallader, ostar och kräftor. Vi slurpade, slafsade, sjöng och nubbade i 3 timmar tror jag minsann. Sedan blev det kaffe med efterrätt. Klockan blev helt plötsligt halv 3 och taxi skulle beställas. Men som tur var för oss behövde vi inte vänta på taxi för M hade inte druckit något så hon skjutsade snällt hem alla sina kvarvarande gäster. Huvudet landade på kudden 03:15.

Kl 08:30 vaknade denna dam av törst utan dess like. Så det var bara upp och dricka sig otörstigt. Sedan ner på kudden igen för att slumra ett tag till. Kl 11:00 ringer det på dörren och denna dam famlar sig upp ur sängen. Utanför står M's son S med sin moppe. Moppen hade skurit och han kunde inte komma hem. Så det var bara att öppna garaget, köra ut bilen och låta S rulla in sin moppe. Sedan hem och laga frukost.

-----------------------------------------------------------

En liten uppdatering med bilder från kräftbordet.