2009-11-16

Måndag och käken är snart ur led!

Så är man återigen på en måndagkväll, trött och sliten. Ikväll mer än någonsin. hehe Först så strulade sonen inatt och väckte mig så jag inte kunde somna om. Sedan lagom när man landat på jobbet får man veta att man ska speaka english hela dagen. Undervisa i det jag nu för tiden sysslar med. Jo tjena mittbena. Fasiken jag har ju knappt själv koll på vad jag gör eftersom jag bara har varit på den nya rollen sedan 11 oktober. Några processer och rutiner finns ju inte utan jag har fått försöka skapa dem själv. Nu skulle jag guida Indier i vad jag gör, dessutom på engelska. Tjoho det var bara att kasta sig in i virveln och blåsa så gott man kunde. hehe Tror faktiskt att jag landade det hela bra. För Indierna var nöjda och tyckte att jag hade konstruktivt beskrivet våra rutiner och processer. De skulle bara veta....

Hela denna vecka ska vi guida Indierna i vårt arbetssätt och våra rutiner. Så denna dam kommer att nanna kudde tidigt, drömma om Birdie num num för att sedan harkla upp sig morgonen därpå. Slänga sig in i virvelvinden, landa skeppet sakta och säkert, speaka english hela dagarna. Komma hem, slänga på middag för att sedan sjunka djupt in i soffan med en stor kopp te. Gäspa sig igenom hela kvällen fram till dryga 21. Ta sista svängen med Caesar för att till sist, landa mjukt i sängen, dra täcket över huvudet och bara sluta sina blå.Japp så kommer min vecka att se ut. Hur kommer er vecka arta sig?

2009-11-15

Datorkrångel!

Maaa min dator har strulat ända sedan onsdag kväll. Har inte kunna gjort någonting. Är man beroende eller är man av sin dator? Jag har fått gå på avgiftning i flera dagar. Inte fasiken hjälper det när datorn kommer igång igen. hehe

Helgen har varit lugn förutom en son som blev dunderförkyld efter svinvaccineringen. Skulle egentligen ha åkt till Leksand men som sagt. Sonen dålig och täppt i näsan vilket gjorde att det var inte liksom läge att åka dit. Tråkigt men vad sjutton det finns fler tillfällen att åka dit. Så istället har det blivit en riktigt lugn och skön helg med bara soffläge, tv-tittande och bokläsning.

Fast nu så här på kvällningen bröt jag mönstret med att sticka iväg och fika hos M. Fick min något försenade födelsedagspresent, en tekanna i glas. Nu kan jag göra te och samtidigt få en fröjd för ögat när jag häller i Tefrossas underbara teer. Så nu ska det göras te så att det står härliga till ikväll till det ska jag avnjuta "Änglar och Demoner" dvd:n. Mmmm så härligt att krypa upp i soffan och hänge sig två underbara ting.

Men innan dess ska jag försöka komma in hos er mina bloggvänner och lämna någon klok kommentar. hehe