2011-03-19

Håhåjaja vilket slit det är....

... att rensa gammalt skit. Just nu känns det lite tungt för jag har fortfarande inte kommit igenom kartonger, påsar och all sköns samling i gamla huset. Idag har jag tillbringat hela dagen i gamla lägenheten med att rensa, sortera vad som ska slängas, vad som kan skänkas bort. Trodde inte att jag skulle känna så mycket sorg som jag gör nu när jag går igenom "gamla" saker. Men huva vad många minnen som har kastat sig över mig idag. Mycket har varit prylar från min tid med maken. Sådant som jag medvetet inte har tagit tag i för att jag vet att det är tungt. Men idag har jag gått igenom kartong efter kartong, minne efter minne, gråtit och gråtit. Trots att det snart är sex år sedan maken gick bort är det fortfarande tungt och då har jag inte kommit till det tungsta ännu, fotografier. Huva bävar mig för att gå igenom dessa.

Dock har jag haft superduber hjälp av Mor och Far, vilket har gjort det lite lättare. Far är otroligt bra på att sortera. Allt jag tittade på sa han bara: Dotera när tittade du senast i denna kartong? När använde du detta senast? Och då insåg jag att dessa kartonger, påsar har jag inte tittat eller saknat på många år. Då var det lätt att slänga. Mor var lite svårare på den saken. Hon sa hela tiden: Men dotera, ska du verkligen kasta detta? Tänk, det kan vara bra att ha. Så nu förstår jag var jag fått min spararmani från. :)

Nu ska jag och sonen äta en god middag och sedan ska jag tillbringa kvällen med vampyrer. True Blood säsong 3. Till detta ska jag ta mig ett glas rött. Passade eller hur.... :-)

Ha en skön helg kära goa bloggvänner. Ledsen för att jag inte har orkat kommentera hos er på ett bra tag. Bloggandet har ju det inte heller varit så mycket med. Men så fort jag blivit av med allt det gamla, då ni, då kommer jag igång igen med bloggandet.

STORA VARMA KRAMAR TILL ER ALLA!

2011-03-13

Söndag förmiddag....

...och jag är helt slut. Fasiken kartongerna och rensningen tar aldrig slut. Vettisjutton hur jag ska hinna få bort allt skräp jag har samlat på mig från den gamla lägenheten. Än så länge så har jag bara packat och packat upp saker som behövs. Nu ska jag börja med det stora jobbet, rensa bort och skippa en massa saker. Men men det löser sig väl det med.

Hittills har denna vecka bestått i att jobba, packa och packa upp. Timme efter timme har jag spenderat tiden med huvudet i kartonger, pappkassar och all sköns samling. Idag blir likadant.

Men först ska jag bara slappa lite för att sedan ge mig iväg till gamla och rensa.

Ha en bra söndag!