2011-10-09

Söndag kväll och helgen är förbi!

Helgen började bra. Middagsgäster på fredagen med mys och skratt. Riktigt underbara människor som lockar en till många goa skratt och lite bus också. :)

Lördagen blev en lugn och stillsam dag. Först en långpromenad med Caesar i skogen där trattkantarellerna bara pluppar upp ur marken. Jag brukar normalt sett inte hitta speciellt mycket svamp men igår så var det nästan som de växte upp bara jag tittade. Me like. Detta gjorde att sonen och jag fick en riktigt god svampsås till köttet och röstin. Mums!

Dagen idag började lugnt och skönt. Satte på mig promenadskorna och tog en promenad till Gunnar för fika. Tog nästan 40 minuter att gå dit. Lite kyligt i luften må jag säga att det var. Kanske är nu snön på väg i alla fall. Hoppas inte, lite mer höst kan det få vara innan snön kommer.

Fick skjuts en bit hem från Gunnar av  Marie och Simon. Hoppade av lite tidigare så att jag och Caesar fick sträcka ut oss lite innan man kom hem. Eftermiddagen/kvällen har tillbringats framför datorn. Sonen har dragit ut så någon gemensam middag blev det inte tal om.

Nu ska jag snart sätta mig framför tv:n och svappa emellan kanalerna.

Ha en riktigt skön söndagskväll!