2010-02-04

Idag har det inte varit någon bra dag!

Idag har det varit en fy tusan så dålig dag. Fick sms om att min dotter hade åkt akut in till sjukhuset vid halv nio-tiden imorse. Åkte genast ner till sjukhuset och hittade en nästan medvetslös dotter. Hon hade fått hög feber och ont i sina njurar. Jagade på akutpersonalen så att de tog hand om henne. De hade bara lämnat henne i ett rum och inte tagit henne på allvar. Hon är ju så ung så det var ju ingen fara. Nähä inte alls när hon nästan var medvetslös. Fick dem till slut att inse att detta var riktigt allvarligt i och med att hon har polycistiska njurar. De kollade febern och hon hade nästan 40 graders. Då blev det fart på dem. Till slut bestämde de att hon var nog tvungen att läggas in med antibiotikadropp och övervakning. Så efter 3 timmar kom vi upp till en medicinavdelning. En doktor kikade på henne och det bestämdes att hon skulle verkligen läggas in. Sedan gick allt i en hejdundrande fart. Telefonsamtal till hennes njurdoktor, nya blodprover, ultraljud på njurarna osv. Hon hade dragit på sig en riktigt elak njurbäckeninflammation och det är absolut inte bra med hennes njurar. Dropp sättes in och hon fick till slut smärtstillande. Personalen på avdelningen var helt suveräna. Tog hand om henne och tröstade henne när hon blev ledsen. Men det absolut bästa av allt var att min bästa väninna M jobbade kvällen och då blev jag lugn. Hon tog tag i allt på en gång och såg till att dotera hamnade på ett tvåbäddsrum med en bra rumskamrat. Efter 2 dropp med antibiotika började febern lägga sig och dotera somnade helt slut. Satt med henne från kl 9 till kl 7 nu ikväll. När M gick av ringde hon hem till mig och berättade att dotera sov som en stock och att det verkar som antibiotikan har börjat verka. Så skönt! Nu kan jag sova lite lugnare inatt för att åka ner imorgon bitti till henne. Är helt slut, både till kropp och själ. Ska nu krypa ner till sängs och försöka få några timmars sömn.

5 kommentarer:

 1. Men stackars dig vad jobbigt. Eller er rättare sagt. Hoppas allt är bättre idag
  Kramar er
  :))

  SvaraRadera
 2. Herrejösses! Vilken dramatik. Och så TYPISKT att man ska behöva ha en mamma där som bufflas för att få attention. Och en kompis som jobbar så man hamnar på en bra avdelning. Så himla typiskt. Håller tummarna för att natten och antibiotikan har gjort underverk. (Har en väninna som haft inflammation i njurarna flera ggr, det är ju inte att leka med). Och nu tycker jag att du och din familj haft TILLRÄCKLIGT med sorger och besvär. Punkt slut! Skickar en stor stor kram till er! (Ps. Är du Västgöte, dotera säger man ju på den sidan. Själv är jag uppvuxen i Vänersborg).

  SvaraRadera
 3. Usch ska det aldrig ta slut gumsan...???!!! Jag lider med dig och ber till högre makter (?) att allt går bra och att hon snart är på bättringsvägen (kanske redan idag)!?
  *Jävla rollercostrar! Det räcker nu!*
  Sänder dig varma omtankar och en hel hög med kramar! <3 PPP

  SvaraRadera
 4. Nämen, hua!! Vad jobbigt för henne!!! Å, er alla!!!
  Hoppas ni får vila å att allt går bra för dotera din!!
  Tänker på er!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 5. Kan tänka mig att du blev rädd när du fick veta att din dotter åkt akut in till sjukhuset.
  Men..att du blev tvungen att jaga personalen där så de tog henne på allvar, så att de förstod att det var akut.
  För det är ju allvarligt med njurbäckeninflammation.
  och kan tänka mig det kändes tryggare att veta att din bästa väninna jobbade där den kvällen och hade koll.
  Skönt att antibiotikan började verka så snabbt och hoppas din dotter mår bättre nu.
  och hoppas du fick sova någorlunda.
  Kram

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis