2010-08-04

Regn, regn, regn och åter igen regn!

Nu börjar det bli lite tråkigt med allt regnande. Fasiken man kan ju inte göra speciellt mycket utan sitter inne och kurar. Visserligen har jag fått tiden att vila upp mig men nu vill jag ha sol och värme igen.

Ska väl inte klaga allt för mycket eftersom jag hittills har haft en bra semester även fast solen inte behagat titta fram. Har fått tid till att återhämta mig från det hektiska år som gått och verkligen kunnat slappna av. Nu sitter jag inne på min tredje semestervecka och börjar så smått bli rastlös. Har nu sovit, ätit, sovit och bara varit. Så nu känns det som att det är dags att solen kommer tillbaka så att man kan ta sina små utflykter här och där. Längtar till sol, bad och värme, får väl kanske bli en sista minuten då.

Hur har ni det, där på andra sidan rutan?

8 kommentarer:

 1. En "sista minuten" till Halland kanske, för här skiner solen. :))
  Men jag hinner inte njuta så mycket av den för tillfället... Det är fullt upp med kalendern och jag skulle också behöva ha semester från hobbyjobbet... :))
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Här regnar det oxå. Å, jag som har en massa saker att göra när det regnar är trött så in i bomben. Sov inge bra inatt då vi sov hos vänner å sängen inte var den bästa (för mig). Så nu ligger jag i soffan å undrar om jag ska sova en stund eller bara ignorera tröttheten å sätta igång med nåt!??
  Hmmm, jag tror det blir till att sluta ögonen å sen göra nån nytta.
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 3. Ja nu är det bara en vecka kvar av min semester med och hela helgen ska jag o Ella va på Kolmården,så hoppas det blir bra väder,här har det varit lite sol och lite regn så helt hopplöst är det inte,ha de gott,kpm.

  SvaraRadera
 4. Jorå här kul på gång längre fram så jag är glad ändå;))
  Kram Bibban

  SvaraRadera
 5. Jo, det är trist med regnet....
  och det blev ju en sån stor skillnad och omställning från sommarhettan som var innan.
  Får hoppas att solen kommer tillbaka och att resten av augusti blir fin
  och hoppas att du får en fin fortsatt semester
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ja du det ä lite samma här regn och åter regn, håller helt klart mä dig att det räcker nu och att solen kan komma fram igen så vi kan njuta av att kunna vara ute och hitta på grejer man gör under sommaren..

  Ha det riktigt gött.. Kram

  SvaraRadera
 7. Jag läste någonstans att sommaren skulle göra comeback och hålla i sig i i alla fall 2 veckor, så håll tillgodo =)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Här är det lite mulet men inget regn. Funderar på att slipa utemöbler men är det verkligen någon idé? För tänk om det börjar regna?

  Äsch. Allvar. Jag drar mig för att börja med sktjobbet och skyller på att det KAN börja regna... fast tala inte om det för någon ;)

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis