2011-09-18

Åh så skönt....

... tog en timmes promenad med Jensa istället för att åka och shoppa slut på pengarna. Visst var jag duktig. Jajamänsan dessutom hittade vi lite höstisar som kommer bli en smaskig svampsås.

Inte blev det så jättemånga men det räcker till sås åt mig och sonen. Nu sitter jag här nöjd och sippar på mitt eftermiddagskaffe. Tagit några  knäcke till så att jag stillar hungern tills det är dags för middagen.

Sedan blir det väl att dunsa ner i soffan och slötitta på tv.
3 kommentarer:

 1. Det var ju superbra att få va utomhus å njuta istället för att spendera pengar. ;)
  Nu är du ju rik på svamp istället. ;)
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Hej, va glad att du slipper rensa mer svamp, det är inte kul! Jag har fyra stora korgar att ta hand om, puh, o ont i nacken o armarna får jag, men, visst är det roligt när dom är torkade o klara för vinterns behov.
  Hoppas du sjungit upp dej igen!
  Älgflugorna går bara på värme, har jag googlat o läst. Dom känner kroppsvärmen o koldioxiden ifrån vår andning o kommer flygande i tron att vi är älgar!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Har jätte svårt att hitta trattisar, tror att det finns dåligt med dom i mitt område som jag vandrar, men har så det räcker med kantisar... Härligt att strosa runt i skog och mark ett bra sätt att koppla av..

  Ha en riktigt bra dag. kram kram

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis