2011-10-19

Onsdag den 19:e oktober....

... exakt tio dagar sedan förra inlägget. Ska jag börja bloggen som vanligt med att tiden ....... Nä tråkigt med upprepning. Jag börjar med det här istället:

Halloj alla goa på andra sidan rutan. Jag hoppas er dag har varit bra och att ni nu njuter av en skön onsdagskväll. Vad har hänt på den här sidan av rutan sedan förra inlägget månntro? Jo förra veckan innehöll massor av saker att utföras.

Måndagen gick i sin gilla lunk med jobb, jobb och sedan hem och laga middag. Trött donna drösade ner i sängen sent.

Tisdagen tillbringades med sonen. Först och äntligen gjordes en dyslexi utredning på sonen. Denna tog 4 timmar. Sedan bar det iväg till kiropraktorn för undersökning av sonen värkande rygg. Detta är vårt sista halmstrå för att få hjälp med värken som sonen dras med sedan ett år tillbaka. Läkarbesök har inte resulterat i något, mer än, Han är så ung så det växer bort. Kul diagnos för en sjuttonåring med värkande rygg som suger all hans kraft. Kiropraktorn tog sig rejält med tid att undersöka rygg och nacke. Sedan gjordes en datorscanning av ryggen och därefter en mätning av nerverna. Scanningen visade på tre ställen i ryggen som behöver åtgärdas. Nervmätningen visade att ett antal nerver har nedsatt funktion. Idag fick vi besked på om kiropraktorn kan hjälpa till eller inte. Men det återkommer jag till.

Onsdagens morgon börjades med att jag försov mig och missade tiden hos bilverkstaden. Men det var inga problem. Fick ny tid torsdag morgon istället. Sedan bar det iväg till jobbet. Senare på kvällen körde jag ett styrketräningspass.

Torsdag morgon började tidigt hos bilverkstaden för byte av lampor eftersom att försöka byta själv sket sig. Sedan iväg till jobbet och en upprepning med ett styrkepass.

Fredagen lunkade på i lugn takt och kvällen avslutades med en go film och god middag.

Lördagen började med SOVMORGON och sedan ett par timmar i skogen med Caesar. Återigen ploppade trattisarna upp vart jag än vände mig skogen. Så kom hem med massor av svamp till kvällens middag. Middagen intogs tillsammans med Jensa. En middag som började med en liten förrätt på salami, serranoskinka, mozzarella och tomater. Fortsatte sedan med fläskfilé fylld med pesto gjord på soltorkade tomater och vitlöksost. Till detta serverade jag potatisgratäng och trattissås och naturligtvis ett gott rött vin. Efterrätt blev en slät kopp kaffe. Sedan blev det film - Svinalängorna. Lite tung film för en lördagskväll.

Söndagen fick bli en städdag. Senare på kvällen fick vi fikabesök av familjen Hjortsberg. Där flög ett par timmar med både skratt och prat. Så när det var dags att sova var denna donna rejält trött.

Så var min förra vecka! Hur var er?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis