2009-06-30

Tisdagkväll och värmen håller i sig fortfarande!

Men läste att det har varit åskoväder lite varstans i landet. Hoppas vi slipper det. Lite regn på nätterna och en och annan åskskur kan man stå ut med för att rensa luften så att säga. Men det oväder som dragit igenom landet är väl inte så önskvärt. Hoppas ni som har haft detta inte har råkat ut för något illa.

Själv har jag spelat backgammon med grannen och vunnit en del upplevelse: Bio med middag och besök på jazzfestivalen i staden. Loosade en middag men det var det värt. hehe. Jisses jag vet inte hur man ska hinna med allt man vunnit. Men än så länge har varken jag eller grannen planer på att flytta så det löser sig.

Förresten, Världens bästa Åsa var uppe på jobbet med kaffe Latté till oss som försmäktas i icke luftkonditionerad öppet landskap. Puss på dig Åsa, du är som sagt Världens bästa Åsa.

Ikväll har jag inte hunnit gå in och kommentera hos er mina goa vänner men jag har läst era kommentarer. Så puss på er också!

Saknar dock La Familia Afrodite. Vart har du tagit vägen????

Nu ska jag slå ihop mina blå och nanna kudden.

Sov gott och njut av morgondagen!

9 kommentarer:

 1. Vi hade ett åskoväder som drog över oss - det gick bara lugnt och fint tillväga!
  Må gott i värmen♥

  SvaraRadera
 2. Ja, värmen verkar hålla i sig.
  Men i morse var det här mulet och svalare, vilket var riktigt skönt då jag kunde släppa in lite kyligare luft i min lilla lya med 30 plusgraders värme.
  Nu börjar solen skina lite igen, så det blir nog varmare igen.

  Här har vi också än så länge sluppit åskväder och jobbigt för de som drabbas på olika sätt när det åskar.

  Men visst är det skönt med lite regn eller åskskur som rensar luften.
  Men det kan ju gärna få ske på nätterna.

  Ha en bra fortsatt dag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Lite åska gör ingen skada!

  Fortsätt njut du fine!

  SvaraRadera
 4. Jag här har det inte kommit en droppe men gissa om det behövs? Gah! Vi behöver lätta på trycket.
  jag dööör i värmen.
  Står och trycker i kylskåpet för det mesta.

  Ha nu en underbar kväll!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Idag tropisk värme här,har åskat som bara den och regnat gjorde det 2minuter,allt klibbar fast och känns allmänt äckligt, annars är allt som vanligt,målar och gör lite nytta,kram.

  SvaraRadera
 6. Goderafton! =) Jag finns här ute i periferin...har bara inte haft tid att vara så aktiv...tyvärr. Men jag finns här. =) Lämnar inte La Familia sådär utan vidare...Kram och godnatt!

  SvaraRadera
 7. Hej! Jsså du tillhör dem som anser det viktigt med en fin solbränna! Själv är jag inte i solen en minut frivilligt! Färg brukar jag dock få på armar o i ansiktet av alla hundpromenader...det räcker gott för mig.
  Ha det gott i värmen min vän!

  SvaraRadera
 8. Nog är det varmt alltid.Skööönt men trist att jobba. Ovädret hänger över oss men om det blir nåt av vet jag inte än.
  Ok med regn men inte att sommaren är slut.Det pratades om 14grader hos mej på måndag....ihhh!
  Nu ska det ätas o rastas hundar!
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Hallojsan i den stekande, underbara sommarvärmen! =) Alltså, det blir inte bättre än såhär; sol från en klarblå himmel, "sälande" på en skånsk sandstrand, växlat med ett upprepat plaskande i Östersjön...Me like, indeed! =)
  Ska du snart oxå få ha en underbar och välförtjänad semester? Håller tummarna för att sommaren är här för att stanna så att vi alla får en bit av dess sötma! Puss & Kram

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis