2009-07-15

Första riktiga goa dagen på semestern!

Idag har dagen bjudit på flera överraskning. Började redan imorse vid 10-tiden. Telefonen ringer och på andra sidan är makens moster M. Pratade en stund och sedan säger hon. - Ni kan väl komma och hälsa på oss. Svaret blev: - Nja jo men vi åker till Turkiet på lördag så vi får ta det efter vi kommer hem. I åtanken hade jag att vi skulle inte hinna åka till Sundsvall och hem igen innan lördag. Men si så fel jag hade de var i våra hemtrakter med husvagen. Så istället för att fixa inför resan åkte vi iväg och hälsade på dem i husvagen. På väg ut sprack himmelen upp och det blev 27 grader varm. Sonen tog till och med ett dopp under tiden som vi hälsade på M och S. Superhärlig dag tillsammans med M och S. De bjöd på grillad korv, potatissallad och kall lättöl. Mums.

Vid 18-tiden åkte jag, sonen, bästa väninnan M och hennes son S, Moster M och morbror S ut till dottera och Frende för att äta middag. Även kvällen blev superhärlig med mycket prat, skratt,umgänge, god mat och god dryck. Har precis landat hemma och sitter med en kall öl. Dagen har varit precis så som man vill att en bra dag ska vara. Superhärlig, mycket prat, skratt och umgänge samt god mat. Till och med Dottera och Frende kunde vara med oss en stund eftersom det inte var så mycket gäster. Även Caesar har haft en bra dag. Först med moster M och morbror S hund Molly, som antagligen löper. Vilket gav Caesar lite najs doft. hehe Sedan ut till Dottera och Frende och träffa lilla Poppy, Caesars favvis. Nu ligger Caesar helt slut och bara vill nanna kudden. hehe

Enda nackdelen, inget tvättande och inget packande inför lördagens avresa. Men vad sjutton har hela morgondagen och fredagen att fixa detta. På fredag kväll blir det grillafton i goda vänners lag. Semestern har verkligen börjat bra so far. En dag i slapphetens tecken (måndag), en dag i chock (igår) och idag överraskningens dag. Me like a lot.

Hoppas att ni därute har haft det lika najs!

10 kommentarer:

  1. Mmmmm.. I know... Och tro mej.. Jag önskar att jag inte behövde... Och det gjorde jag ju inte heller... Men jag VILLE... Jag har tröttnat... Men gränsen är HÅRFIN när det gäller att peka finger eller inte...
    Nå väl.. Nog om detta...
    Såg hos Afrodite att du ska till Turkiet...
    Kanske du träffar min lilla mamma, för hon åker dit på söndag... Hihi!!
    Bamsekram och ha en underbar semester!!

    SvaraRadera
  2. Va tvungen kolla så allt är bra,och det verkar det va,på måndag åker jag till Sundsvall igen så hoppas vi får det bra båda två,du i Turkiet och jag där,nattikram.

    SvaraRadera
  3. Men oj, så trevligt ni haft det!! Låter som en perfekt semesterdag!! Här är det mulet igen... Kvavt å kvalmigt... Men, vi har ju semester så det är härligt i alla fall... ;) Nog hinner du tvätta å packa!!??? ;)
    Kramen, Maria

    SvaraRadera
  4. Gud så härligt -både med familjeumgänge och väder! Härligt att ni inte har "tappat bort varandra" efter allt:.))

    Ha en underbar resa sedan också om jag inte kikar in innan avresa:.))

    SvaraRadera
  5. Hej vännen. Tack för din kommentar hos mig och det du delar med dig av.
    Trevligt med fler trevliga överraskningar som din dag bjudit på.
    Kan tänka mig du hade en fin dag.
    Och snart så åker ni på en trevlig resa till Turkiet.
    Låter toppen !
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Hej min vän.
    Det var inte dåligt. En resa till Turkiet. Önskar dig en underbar vecka. Glöm inte solskyddsfaktor.

    Kram

    SvaraRadera
  7. Kul du gillade staketet och jag va värd en bira,skulle nog själv vänt i dörren om doktorn såg ut så men du vet hur det är när man drömmer,kram.

    SvaraRadera
  8. Härligt att du fått en så bra början på semestern :-)
    Sv: Spännande att du ser märkliga saker. Du får gärna berätta mer :-) Själv ser jag inget, utan KÄNNER mer. Fast nu har det som sagt var varit lugnt sedan juni och det är skönt faktiskt.

    Tar en liten paus i bloggandet nu. Ha en fortsatt fin semester!

    SvaraRadera
  9. Nja så mycket händer inte i mitt lilla hörn av världen, men en får va nöjd ändå., "ler" Måste säga att trots att jag är lite avis på din resa, så skulle jag nog inte greja en resa till ännu varmare land! Med värmen försvinner orken, lusten, och mitt goda humör! Men ditt kan nog inget rubba, gott sällskap och stora fläktar hjälper säkert till. Och, så kan man ju doppa sig måånga gånger per dag! Ha nu en skön semester/KRam

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis