2009-10-19

Måndag hela veckan!

Så känns det varje måndag morgon när man vaknar. Att aldrig är det annat än måndag morgon och helgen är redan förbi. Men sedan är det helt plötsligt måndag kväll och dags för att göra sig redo för tisdag. Vart sjutton tog alla sovmorgnar vägen?

Just nu känns det som lite panikartat här hemma. På fredag kommer fotografen hit för att fota inför eventuell försäljning av radhuset och huset är i ett enda stort kaos. Paniken härjar och svetten rinner. Hur i hela friden ska man hinna jobba, städa, styla innan fredag. Hmm det känns inte bra. Men men när detta sedan är över är det dags att ta emot Helén från Leksand. Hon anländer på fredag kväll och då ska ju helst middagen var färdig eftersom hon antagligen är rätt hungrig.

Nu ska det fixas kvällsmat till sonen som kommit hem från träningen och sedan ska det plockas och fejas. Ringas, bokas fönsterputs, boka hämtning av hemgym osv. Jisses vilket schema! Puh tror jag skiter i det och sittstrejkar ikväll och skjuter problemen till imorgon. Då har de kanske löst sig av sig själva. hehe

Ha en bra måndag kväll därute!

12 kommentarer:

 1. Jisses vilket späckat schema du har! Har inte hälften i min agenda, men blir trött bara av att läsa...Beundrar din energi, som finns där under ytan, trots sittstrejk. =)
  Idag ligger jag j-ligt lågt, eftersom kroppen är i olag. Förmodligen av den sketna medicinen jag tar. Ingen föreläsning, då jag måste ha nära till hemlighuset, no nothing. Usch, vilket gnäll! Sorry!
  Hoppas du får en bra tisdag i alla fall! Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. ja hugaligen vilket stressat schema. hoppas du struntade ia llat och tog ett skönt bad i stället. fast oftast vill man stöka undan först och sen koppla av i badet, jag hoppas det löste sig till slut:)
  Kram bibban

  SvaraRadera
 3. hujedamej vilket schema du har framför dig. Men med din energi så ska du se att innan du hinner blinka så är allt redan över och du inte har förstått hur det har gått till...

  Då kan du lägga dig i ett varmt härligt bad med ev ett glas vin och en bra bok och bara mysa och se tillbaka på allt med ett litet leende på läpparna..

  Kram Madde

  SvaraRadera
 4. Fullt upp ser jag men flyttar gör man inte så många gånger i livet så det är ju övergående problem,du måste se till att ha allt fixat snart för imrgon är det ny dragning så håll tummarna,kram.

  SvaraRadera
 5. Tjingeling vännen och hoppas att du har en skön onsdagskväll! =) Kramiz

  SvaraRadera
 6. Ja detta eviga livspussel som ibland blir alldeles för svårlagt:(
  Snart är det äntligen fredag.
  Kramar Marie:)

  Om du vill, har lust och orkar så har jag en utmaning till dig.

  SvaraRadera
 7. Första gången jag är här, kom hit från Tekla. Trevlig blogg du har.
  Ibland är det skönt att skjuta problemen framför sig. Först trodde jag där stod att du skulle skjuta problemen.;O)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Sittstrejk tycker jag lät alldeles lysande!
  Hur har det gått med försäljning och fotografering då?

  ...och Du, själv tycker jag att veckan mest består av två dagar. Nämligen måndagar och fredagar!

  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 9. Eftersom du inte har bloggat på väldigt länge har nog allt löst sig !! (Nästan i alla fall)

  Hur som helst vännen, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN. Hoppas du får en fin dag. Kram

  SvaraRadera
 10. Tack för hälsningen och hoppas du haft det kanonbra du med,Det är tungt nu men Ella lyser upp tillvaron och gör att man kanske kan hoppas att det blir sommar snart igen,blev ingen vinst igår eller så vi får stanna hemma en stund till,ha så bra o kram.

  SvaraRadera
 11. Måndag hela veckan...yeah right! Men nu är det verkligen måndag...igen! =) Vad händer? Hoppas allt är ok hos dig gumman...?! Kramen

  SvaraRadera
 12. ja när fick man dessa sovmorgnar med utvilad väckning under skön å mysig täcke.

  Nu e det plikt å tidiga mornar som gäller. Och fnysande morgonhumör.

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis