2010-10-12

Tisdag och uppkopplad!

Håhåjaja så är vi inne i mitten av oktober redan. Dagarna bara flyger iväg i ett yrt tillstånd. Har nu haft yrsel till och från sedan svimningen. Idag blev jag uppkopplad mot 24-timmars EKG för att mäta hjärtfrekvensen och se om det är hjärtat som gör att jag är yr till och från. Tror inte det utan mer att jag lyckats få någon virus på balansnerven.

Har därför gjort en egen liten checklista för att beta av den ena orsaken efter den andra. Nu under kvällen har jag kollat synen för att se om det har blivit någon förändring på den fronten som kan ställa till med yrseln. Visst har ögona börjat förändra sig men inte till den milda grad att man ska bli yr. Så då kan jag ticka av det. Nästa blir att kolla HB:et för att se om jag har någon järnbrist. Ska även försöka ta sänkan för att se om jag har någon infektion eller något virus i kroppen. Sedan knotknackaren för att lösa upp eventuella låsningar. Blodtrycket tyder inte på något som skulle kunna påverka yrseln. Men det ska kollas också troligen med en 24-timmars mätning. Så här kommer man att vara uppkopplad till och från. :o)

I lördags var det dags för öl- och whiskey mässan i Nacka Strand och biljett var bokad. Tror ni jag kom iväg, inte då. En halvtimme innan vi skulle åka vände sig hela magen ut-och in så det var bara att stanna hemma. Men jag missade tydligen inte så mycket för det var proppat med folk och att ta sig fram för att prova en öl eller två tog 30 min. Att ta sig till nästa provställe tog cirka 1 timme. De som har varit där tidigare sa att så har fulltsmockat har det inte varit tidigare. Även de var lite besvikna för att få sig något till livs var stört omöjligt vilket medförde att intagandet av dryck gjordes med försiktighet. Synd för de som tog sig iväg för de var inte så nöjda med lördagen. Själv orkade jag inte tänka så mycket utan hulkade och sov ett par timmar. På kvällen var det som bortfluget och endast en liten sur eftersmak kunde skönjas. Misstanke finns att smörgåsskinkan kanske var dålig. Så den åkte i soporna omgående. Dumt gjort för jag borde ha åkt tillbaka till affären med den och krävt pengarna tillbaka. Men men det är lätt att vara efterklok. ;o)

Så vad har ni haft för er då?

5 kommentarer:

 1. Så det är redan dags för dig att vara uppkopplad hoppas att dom inte hittar något. Nej det verkar ju inte vara ögonen som har ändrat sig SÅ mycket.
  Jag jobbar, bloggar och bakar just idag.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att du är en krutgumma och allt är bra,otur med skinkan men tänk va pigg du var dagen efter mot hur du hade varit om du kommit iväg på ölprovningen,själv har jag fullt upp med allt och nu har jag börjat jobba i Karlstad igen så det är 10 mil mindre att åka varje dag,enda eländet är att det börjar bli vinter men så är det,ha en bra kväll o en toppensöndag,KPM ca 10 st.

  SvaraRadera
 3. Men lilla vännen, vad är det för skit du dragit på dig??!! Nu är det ju några dagar sedan du skrev inlägget och jag hoppas sannerligen att du i skrivande stund mår bättre!
  Ta hand om dig vännen! PPP
  Godmorgon och kram! <3

  SvaraRadera
 4. Ha en fin helg hela familjen och ta det lugnt,kpm.

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Länge sedan jag var in och läste hos dig och eftersom jag inte är kapabel att läsa så mycket nu utan att det snurrar tankar så läste jag detta inlägg du gjort...
  Vad jobbigt och oroligt det ska kännas för dig och din familj, jag tänker på dig och skänker dig en dag av mitt liv/Kram <3<3<3<3

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis