2010-11-09

Tisdag kväll och snökaos!

Tänk att det alltid är samma visa varje gång det kommer snö. Man tycker att vi borde ha lärt oss åtminstone sedan gångna vintern. Men nej inte då, samma kaos som alltid. Hur många åker inte av vägen pga ovårdslös körning? Rätt många skulle jag tro. Ikväll på vägen hem från jobbet mötte jag åtminstone 20 bilar som inte anpassade hastigheten efter vädret. Två stycken höll på att åka av vägen men lyckades hålla sig på vägbanan. Två fick sladd pga för hög hastighet kombinerat med en liten sväng och höll på att frontalkrocka med mötande bilar. Hela vägen hem från jobbet hade jag hjärtat i halsgropen och tyckte det var obehagligt att köra hem. Jag förstår inte att man inte kan lära sig att anpassa farten efter vädret!!!

Nog om det!

Just nu arbetas det på att förbereda inför visningen som ska vara den 21 november. Dock känns det som just nu att jag lär inte hinna med allt jag hade förutsatt mig att göra. För det dyker hela tiden upp andra saker som måste prioriteras. Så för att inte hamna i ett kaos så har min kompis Marie erbjudit sig att hjälpa till och det känns jättebra. Då får jag en spark i ändan och tar tag i de tyngre sakerna. :o) Tänk vad skönt det är med vänner som ställer upp!

Fast ikväll blir det inget avbockat på listan för jag har lyckats med att dra på mig en huvudvärk. Antagligen för att jag har spänt mig och spänner mig fortfarande. Så jag har bestämt att ikväll blir det en "ta hand om Aforia"-kväll. God mat, myskläder på, lite bokläsning och sedan slötittande på tv. Lyssna på snön som yr runt knuten, tända levande ljus och drömma mig bort till nästa år. Då jag sitter i vår nya lägenhet.

Ta hand om er och var försiktiga i ovädret!

3 kommentarer:

  1. Fan va mysigt det låter med en sådan kväll,själv hinner jag inte med det sorgligt nog men hoppas alla dina drömmar blir till verklighet och man blir bjuden på inflyttningsfesten,ha de gott i snön,KPM.

    SvaraRadera
  2. Ja rå du bara om dej själv ikväll!!!

    SvaraRadera
  3. Ja ibland är det skönt att bara få ägna sig åt sig själv... Det är kvalité i livet. Kram Lilitha

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis