2011-01-02

Andra dagen på det nya året!

Så har vi nu alla äntrat in i ett nytt år och lämnat det gamla. Ser med tillförsikt på det nya året och hoppas att det blir ett bättre år än 2010.

2010 lämnades med buller och bång. Var på en dunderfest i stora staden. Vi var ca 500 st som anslöt fira in det nya året. Dagen började bra med strålande sol och fladder i magen. Packade ner allt glitter och glam och for till Päivi. Vi åt en tonfisksallad till lunch med ett gott vitt vin till. Mycket prat, skratt och iordningställande blev det. Ja iordningsställande av 2 st damer som skulle slå stora staden med häpnad. hehe Tänk så fort tiden går när man har roligt. Vi fick jäkta iväg för att hinna med tåget till stora staden och den stora festen.

Väl framme fick vi köa länge innan vi kunde hänga av oss ytterkläderna. Men är det 500 st så förstår man köandet. Till slut kunde vi äntligen släcka törsten med ett mousserat vitt vin och slappna av. Nu var vi framme och jisses vilken salig blandning det var av människor. Att mingla var nästan stört omöjligt eftersom vi var som packade laxar i en laxask. Vi lyckades trassla oss ur mängden av folk och äntra middagsbordet.
Maten var god, vinet var gott och sällskapet ännu bättre. Tyvärr blir det som alltid sent, sent eller om man föredrar tidig morgon innan man landar hemma igen. Alltså ett bra avslut på det gamla året och en bra start på det nya året.

Tyvärr hängde champagnedimmorna kvar under nyårsdagen vilket inte var lika kul. :( Men en skön soffa och god choklad förgyllde dagen. hehe

Även idag känner jag mig seg och trött. Så det blir en dag i soffan och moffa choklad.

EN GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET  till er på andra sidan skärmen.

6 kommentarer:

 1. Shit vilken fest! Sån skulle jag också vilja vara på :) Hoppas att dit 2011 varit bra hittills. Mitt har inte alls börjat bra men då kan det bara bli bättre :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är så härligt med fest. man får ta av sig vardagsstassen och snygga till sig. Underbart !
  God fortsättning i soffan
  Kram Bibban

  SvaraRadera
 3. Önskar dig det samma och inte helt fel att va lite dimmig på nyårsdagen för då vet man att man haft lite kul.Kram

  SvaraRadera
 4. Låter ju som ni haft det bara bra. ;)
  God fortsättning till dig med!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 5. Jisses, vilken fest! Vad härligt att fira in det nya året med buller och bång! :D (även om du hade "nytta av det" dagen efter oxå...)
  God fortsättning till dig vännen och en stor KRAM på tisdagsmorgonen! (jo, men jag har nästan just stigit upp, ser du...) :D

  SvaraRadera
 6. Önskar dig det samma! Låter som Du hade ett riktigt lyckat nyårs firande...

  Här var det inte lika många personer men helt klart en hel lyckad kväll..

  Så önskar dig ett riktigt bra år 2011..

  kram kram

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis