2011-03-19

Håhåjaja vilket slit det är....

... att rensa gammalt skit. Just nu känns det lite tungt för jag har fortfarande inte kommit igenom kartonger, påsar och all sköns samling i gamla huset. Idag har jag tillbringat hela dagen i gamla lägenheten med att rensa, sortera vad som ska slängas, vad som kan skänkas bort. Trodde inte att jag skulle känna så mycket sorg som jag gör nu när jag går igenom "gamla" saker. Men huva vad många minnen som har kastat sig över mig idag. Mycket har varit prylar från min tid med maken. Sådant som jag medvetet inte har tagit tag i för att jag vet att det är tungt. Men idag har jag gått igenom kartong efter kartong, minne efter minne, gråtit och gråtit. Trots att det snart är sex år sedan maken gick bort är det fortfarande tungt och då har jag inte kommit till det tungsta ännu, fotografier. Huva bävar mig för att gå igenom dessa.

Dock har jag haft superduber hjälp av Mor och Far, vilket har gjort det lite lättare. Far är otroligt bra på att sortera. Allt jag tittade på sa han bara: Dotera när tittade du senast i denna kartong? När använde du detta senast? Och då insåg jag att dessa kartonger, påsar har jag inte tittat eller saknat på många år. Då var det lätt att slänga. Mor var lite svårare på den saken. Hon sa hela tiden: Men dotera, ska du verkligen kasta detta? Tänk, det kan vara bra att ha. Så nu förstår jag var jag fått min spararmani från. :)

Nu ska jag och sonen äta en god middag och sedan ska jag tillbringa kvällen med vampyrer. True Blood säsong 3. Till detta ska jag ta mig ett glas rött. Passade eller hur.... :-)

Ha en skön helg kära goa bloggvänner. Ledsen för att jag inte har orkat kommentera hos er på ett bra tag. Bloggandet har ju det inte heller varit så mycket med. Men så fort jag blivit av med allt det gamla, då ni, då kommer jag igång igen med bloggandet.

STORA VARMA KRAMAR TILL ER ALLA!

6 kommentarer:

 1. Det är dryygt att flytta - och att rensa... Så skönt att du fick hjälp!

  SvaraRadera
 2. Hej,förstår om det är sorgligt att gå igenom det gamla livet men kanske nyttigt så ditt nya liv går vidare på ett bra sätt,själv har jag mest varit ute i solen hela helgen men ca 30 cm snö kvar ännu så det tar nog några veckor till innan våren är på riktigt här,ha en bra vecka o kram.

  SvaraRadera
 3. Skönt att du har hjälp av mor och far i ditt sorterande. Tiden tar ingen hänsyn till att man sörjer när man står där och minns.
  Ta det du lugnt med fotografierna.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 4. Kram käre blogg vän. Låter som ett tufft jobb men skönt att du har så god hjälp. alltid jobbigt att vandra i minnenas alé.

  Tru Blood är en kanon bra serie gillade den skarpt och va kan vara bättre än att avnjuta den tillsammans med ett glas rött..

  stor styrkekram te dig...

  SvaraRadera
 5. Tittar in och skickar en styrke kram te dig.. Hoppas att allt är bra och att du även passar på att njuta av de vackra vårdagarna vi har...

  KRAM KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Ibland så blir det så... Man måste prioritera saker. Vad skönt att rensa ut.

  Ha en underbar söndag

  Kram söta du
  Lilitha

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis