2011-03-27

Söndag kväll och ......

..... tjoho jag har lyckats! Ja lyckats att tömma den gamla lägenheten endast några påsar med skräp som ska till returen står kvar. Den nya är fylld med kartonger, påsar och en massa annat. Men ack så skönt, jag har tömt gamla!!!!! Nu börjar en ny fas, att försöka pussla in kartonger, påsar och dylikt i mina pyttesmå förråd. Kanske blir det mer som ska slängas eller skänkas bort. Eller snarare troligt är att jag kommer att sålla ännu mer och ge bort eller slänga. Än så länge har inte modet funnits att gå igenom gamla foton utan kartongerna står där och glor och undrar. När blir det vår tur? Kanske tar jag den lätta utvägen och staplar in dem någonstans djupt under något annat. Vi får se hur mycket jag orkar ta i tur med.

Nästa helg kan jag bara ta det lugnt och vila upp mig får då behöver jag inte gå till den gamla. Trallallalla så himla skönt. Från och med nu kan jag koncentrera mig på det nya huset. Sätta upp gardiner, pyssla om uteplatsen, köpa in nya blommor och kanske något annat nytt. Ser så fram emot denna vecka, för när jag kommer hem från jobbet och kliver in innanför dörren, kan jag stanna här inne och bara fixa hemma. Inget ränn till något annat ställe, inget tvång att tömma, kasta eller skänka bort saker. Nu fattas bara en sak, det är VÄRME, men som jag förstår det skulle den kunna kanske komma smygande till helgen. Tänk att få ta en kopp kaffe på nya uteplatsen. Kolla in hur det verkligen ser ut utanför. Börja planera vad jag vill göra och inte göra utomhus. Japp nu har det hänt. Jag har bara ett boende att bry mig om. Trallallalla......

Hoppas att er helg har varit bra och att ni njuter av söndagskvällen!

4 kommentarer:

 1. Vad härligt för dig!! Förstår att du är nöjd med dig själv. Nu är det ju bara det roliga kvar, att inreda å fixa i det nya boendet. ;)
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Åh vad skönt för dig! Förstår känslan av att först NU kunna änga dig på riktigt åt ditt nya hem! Bara lite sol också, som sagt :)

  SvaraRadera
 3. Ja, nu börjar ett nytt underbart kapitel i ditt liv...

  Kram söta du...
  Lilitha

  SvaraRadera
 4. Var bara lite kramsugen. Hoppas allt är bra.

  Bloggberta

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis