2011-05-23

Nämen ojsan, är det nästa en månad sedan jag bloggade....

... vart sjutton tog tiden vägen?? Just nu snurrar denna jord och jag med den fort fort fort. Jag hinner inte riktigt med och fattar inte att det snart är dags för första sommarmånaden. Tycker att jag hinner inte mer än öppna ögonen så är det dags att stänga dem igen. Vettihundan vart alla dagar har tagit vägen och framförallt, vart tog alla nätter vägen? Försöker rycka i nödbromsen men den verkar har fastnat rejält och vi far fram i 520 tror jag minsann.

Så vad har hänt då under detta snurrande. Ja om jag det kom ihåg. Lite kommer jag väl ihåg. Jag har fortsatt försöka fixa egentid och ta hand om mig själv. Bygga upp energin, bygga upp kroppen, fylla på glädjeämnen. Har väl gått si så där. Man är ju fenomenal på att trycka ner sig själv så fort man kommer med näsan ovanför vattenytan. Så det är ett evigt guppande kan man väl säga.

Det varit mycket kvällsarbete för den bostadsrättsförening jag bor i, en stor fet utmaning på jobbet men den största utmaningen var när vovvsen besökte veterinären. Framförallt för plånboken....
Det visade sig att lilla vovvsen lider av tandlossning och att av de 42 tänder hundar har fick han stackarn dra ut hela 17 stycken. Åh vad jag led med honom när jag hämtade upp honom från veterinären. Han ylade och gnällde, hade värk och kunde inte äta. Kunde inte fixera tungan rätt i munnen, inte tugga överhuvudtaget något alls på flera dygn. Så där fick man några vaknätter och sömn kunde man glömma. För inte kunde man sova när man hade en vovvse som låg och gnällde och hade ont. Smärtstillande fick man bara ge en gång om dagen. Men nu börjar han finna sig i att vara tandalös men framförallt är han superlycklig över att inte ha ont. Har fortfarande lite svårt med tuggandet eftersom han inte riktigt har hittat rätt "tuggläge" ännu. Matlust har han men vet inte ännu riktigt hur han ska få i sig maten. Därför gråter mattes hjärta och ibland slinker det ur händerna på henne lite leverpastej eller annat gottigott. :=)

Hoppas att ni alla har det bra och att ni har haft det bra!

En stor kram till er alla!

4 kommentarer:

 1. Ja, visst går tiden fort nu... Undrar vart vintern å våren tog vägen!??? Hinner inte med bloggen som jag brukade jag heller. Mycket annat som pockar på min uppmärksamhet. Inget speciellt egentligen utan ja, inspirationen finns helt enkelt inte.
  Skönt att höra av dig. Ta hand om dig!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Håller verkligen med dig! Känns som om allt bara snurrar allt fortare.

  Sv: Ja, jag vet inte vad jag ska tro längre. Har sökt hjälp hos en massa olika människor (vilket kostat mycket pengar) men ingen har lyckats hjälpa mig. Börjar kännas lite tröstlöst.

  Kram,
  Eva

  SvaraRadera
 3. Skönt att lilla vovven mår bättre...

  Ha en toppendag söta du...
  Kram Lilitha

  SvaraRadera
 4. Men, stackars, stackars Ceasar! Usch vad jobbigt!
  Ja, Guuud, vad tiden går fort! Man hinner verkligen inte med! "Snurra min jord" sjöng Kent en gång och det gör den med besked! Nästan så att man känner av hur den rör sig! Helt knasigt! Bäst att börja njuta av dagarna (trots att de inte är så njutningsbara...kallt och blåsigt och i maj månad!)..Men, men vi får tänka positivt - sommaren kommer. I år igen! =)
  Kram på dig vännen!

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis