2012-05-01

Den 1 maj

Vaknade till ytterligare en solig dag. Inte fullt så varm som gårdagen men lika vacker. Solens strålar smekte min kind genom persiennerna, fåglarna sjöng sin hyllningssång till våren. En rufsig son kom instudsandes och vill ha skjuts till stationen. Tyvärr kära son ska ut och gå precis då du vill ha skjuts. Skakade liv en trött kropp och svängde benen över sängkanten. Ruskade lite snabbt på kroppen för att få liv i alla lemmar, hasar ut till köket och satte igång med frukosten.


Skratt och fniss hördes från sonens rum. Ungdomarna vaknade innan gamla mor. Hujeda mig då, visst borde väl gamla mor vakna före ungdomarna. Ungdomarna som varit ute och festat medans gamla mor suttit nedhasad i en soffa och tittat på film. Det är ingen ordning på dagens ungdomar :-)

Hasade ut till köket och gjorde storfrukost. Startade datorn och rumlade omkring i cybern. Chattade med Shimar en stund samtidigt som frukost intogs. Ut far ungdomarna och ska med bussen för att komma iväg till tåget. Sonen, den sanna gentlemannen, följer sötaste flickvännen till pendeln och tar sedan bussen hem igen. En resa som tar dryga 2 timmar fram och tillbaka för honom. Japp han tar verkligen hand om sin flickvän.

Åt frukosten länge, läste dagstidningar på nätet, spelade lite facebook spel, chattade med Shimar från Indien. Sedan började livsandarna vakna till liv. In i badrummet, en snabb dusch, lite spackel för att dölja sprickorna, sedan iväg på långpromenad med J.

Startade vid 12-tiden och var inte hemma förrän 15.30. Först en rask promenad i 1,5 timme, dumpa ner baken på en verandastol hos G, dricka nybryggt kaffe på altanen, fick till och med en liten pizzabit för att höja energidepån inför promenaden hem. Pratade hittan och dittan, sörplade både kaffe och sol sedan började det rycka i benen. Dags att vandra hemåt igen. Påbörjade promenaden hem. Var inte lika energisk som på vägen ut. Men lyfte den ena foten över den andra och efter 1,5 timme damp baken ner på köksstolen hemma. Puh, var en riktig genomkörare av kropp och själ.

Nu sitter man här en timme senare och skriver ett inlägg som egentligen bara innehåller blaj. Men det bjuder jag på!

Pöss på pannan allihopa och ha en fortsatt trevlig första maj!

2 kommentarer:

  1. Härligt blaj om du frågar mig!!

    SvaraRadera
  2. Kan bara instämma med tidigare kommentar. :) Alltid lika trevligt med ett besök hos dig.

    Låter som du har haft en riktigt härlig 1 maj dag.

    Vi hade en bra Valborg med att inviga vår grill. och 1 maj var en skön hemma dag.
    kram kram

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis