2012-06-01

Och så var det fredag igen!

Ute är det regnigt och kallt. Undrar vart sommarvärmen tog vägen? Men inser att naturen behöver detta för på vissa håll började det sloka rejält.

Idag är sista dagen på sjukskrivningen och på måndag börjar jag jobba igen. Ska bli både skönt och jobbigt. Har ju kunnat styra mina dagar som jag själv velat under en längre tid nu. Sovit länge om jag velat, legat och läst länge om jag så har velat osv. Men jag har haft det hur tråkigt som helst så därför ska det bli skönt att börja jobba igen.

Igår var jag hos käkkirurgen för ytterligare en kontroll och kan ni tänka er. Infektionen har börjat ge vika, tjoho! Därför blir det ingen mer antibiotika eller voltaren utan man vill att kroppen själv ska ta hand om resterna. Så det verkar banne mig som jag är på väg att friskna till. Helt ofattbart efter alla dessa månader med det ena pillret efter det andra. Nervsmärtorna ska ge med sig de också. Det mesta har gått ner med hjälp av epilepsi tabletterna men är inte riktigt i fas ännu. Men snart så ska även den biten vara omhändertagen. Sedan får vi se om njurar och lever tagit stryk. Om två veckor ska jag lämna blod för att de ska kunna se hur mina inre organ har reagerat. Epilepsi tabletterna får jag hålla på att äta i minst tre månader men antibiotikan ska det vara slut med nu. Så återigen tjoho, nu lagom till sommaren börjar min kropp att bli frisk.

Så här ska det firas med svenska jordgubbar snart. Smarigt ska det bli. 

Jag hoppas att ni alla får en riktigt trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Har du gått med detta i månader? Det har jag inte begripit, trodde problemen började när du gick till tandis för operation!
  Svenska gubbar har jag ännu inte sett, har smakat spanska och belgiska, de belgiska smakade nästan lika gott som svenska, medan spanska bara var vattniga.
  Däremot åt vi färskpotatis, o det kan jag föräta mig på, riktigt små o fina var dom, mums
  Hoppas du fixar att jobba nurå envisa människa, haha
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Hej min bloggvän. Va har hänt med dig. Själv har jag haft jätteproblem med min dator så jag köpte en ny. Varför är du sjukskriven. Tänker ofta på dig. Kram Kjersti (fd Bloggberta)
  PS funderar på att börja blogga igen. DS

  SvaraRadera
 3. Vi hade en kanon dag i fredags så underbart varmt. Men resten av helgen har varit blandat med en del regnskurar...Svenska gubbar har det inte blivit så mycket av ännu, men om jag har tur får jag några i vårt lanne.

  Håller tummarna att dina prover är bra, å att du får en frisk och härlig semester..

  Kramen på dig..

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag blir för din skull att det infektionen äntligen har gett vika och du slipper alla tabletter och kan må gött igen :)

  Håller mina tummar nu att dina prover är bra.
  Ja svenska jordgubbar det är att nått speciellt det..

  Nu får vi hoppas att sommaren kommer ordentligen och bjuder oss på lite värme..

  Ha en bra söndag.. kram

  SvaraRadera
 5. Önskar dig en riktigt trevlig och glad midsommar

  Kramen.

  SvaraRadera
 6. Otrevligt skit du råkat ut för! Hoppas verkligen det blir ordning på detta nu!infektioner är ett otyg! Å nu kom solen fram här, efter regn kommet sol! Tjoho Stor kram

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis