2012-05-30

Man ska inte ropa hej förrän man är över ån!

Idag jag pratade jag med neurologen om min fortsatta medicinering av epilepsi tabletterna. Hon var inte nöjd med resultatet och sa att de kan inte fixa nerverna om inte grundorsaken är fixad. Troligen har inte infektionen gett med sig utan det måste in en stöt till. Det gör att nerverna är på helspänn och därför släpper inte förlamningen helt. Så det blir ytterligare ett besök hos käkkirurgen :-( imorgon för att se vad de kan göra åt infektionen. Så vi får väl se vad det slutar, kanske med intravenöst eftersom 4 antibiotika kurer inte har hjälpt. Skit samma bara infektionen försvinner så att jag kan bli frisk och hel igen.

Så nu är det en spänd väntan till imorgon för att se vad käkkirurgen kan åstadkomma mot infektionen.

Sonen kom precis hem och var sur som ättika. Han har prov på fredag och måste plugga. Men har jätteont i huvudet. Så nu blir det plugga av.

Tjing!

2 kommentarer:

 1. Skönt att du får en vettig utredning -men urk att du inte blir helt frisk fort. Blä. fattar att du måste vara sååå trött på att ha ont hela tiden, vet precis hur det känns.
  Att ha fysiskt ont hela tiden påverkar ju allt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket skit du har råkat ut för. Hoppas ni får bukt på det.
  Massa kramar

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis